Компанія «РІФ»: все для маркування*

Компанія «РІФ»: все для маркування*
У торгівлі, транспортних компаніях, складській логістиці, сфері культури, спорту, охорони здоров'я активно використовують обладнання для маркування. Це зручний спосіб проводити облік товару, надавати інформацію про нього. Якісно виконана етикетка містить важливі дані, які зрозумілі не лише фахівцям і здатні багато розповісти про продукцію найширшої аудиторії.

Принтери, пістолети, сканери, аплікатори, витратні матеріали

НВО «РІФ» працює з 2005 року. На сайті компанії reef.ua представлено все необхідне для маркування - від апаратури всесвітньо відомих європейських і азіатських брендів до витратних матеріалів. Імпортна продукція, що реалізується компанією, адаптована для України, а частина товарів підприємство випускає під власною торговою маркою Tama.

Фахівці НВО «РІФ» допоможуть підібрати обладнання для етикеток, призначене для ефективної роботи конкретного бізнесу. Мова про:

• принтери (виробництва Bixolon, GoDех, Labau, HPRT) етикеток і чеків;
• пістолети для етикеток, фарбувальні валики торгових марок Printex, Open, Smart, Blitz та ін .;
• пістолети голчасті від Red Arrow, а також пластикові з’єднувачі, змінні голки до них;
• сканери штрих-кодів, термінали збору даних Cino, SUNLUX та ін .;
• аплікатори (виробництва Printex і Towa) етикеток;
• витратні матеріали - етикетки в листах і стрічках, термопапір для касових апаратів, текстильні стрічки, рібони, рулони плівкових і паперових етикеток для термо- і термотрансферного друку.

Як змусити наклейку «заговорити»?

Поширення і доступність обладнання для маркування дозволило оптимізувати бізнес, вивести на якісно новий рівень облік, простіше відслідковувати переміщення потоків продукції. Але якщо інформація на етикетці неправильно подана, навіть величезний арсенал суперсучасної апаратури не допоможе досягти бажаних результатів.

Кожна сфера має свої особливості, проте всі наклейки повинні містити дані, що стосуються:

• ідентифікації товару. Назва, особливості, артикул - все це обов'язково вказується на етикетці. Дані повинні повністю відповідати інформації, що надається виробником;.
• виробника. Бренди не дарма витрачають шалені гроші на рекламу. Адже покупці віддають перевагу товару, маркованому знайомим логотипом;
• змін, пов'язаних з продукцією. Вони повинні бути оперативно відображені на етикетці;
• дати. Це може бути час надходження товару, термін реалізації та ін.

Навчать, допоможуть, поділяться секретами

Виробництво якісних етикеток - справа, яка потребує чималих знань. Тому НВО «РІФ» пропонує курс навчання для вашого персоналу. Співробітники компанії розкажуть про особливості дизайну видимої частини наклейок, поділяться секретами, як правильно подавати інформацію, допоможуть вибрати відповідні способи друку. А також порекомендують оптимальне обладнання.

Так, термодрук - ефективний метод нанесення даних на етикетки товарів з невеликим терміном реалізації, наприклад, харчових продуктів. Виріб може зберігатися набагато довше? В такому випадку краще скористатися більш дорогим термотрансферним друком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: чек
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Компанія «РІФ»: все для маркування*
27 серпень, 2016, 14:25