Гуртожитками на Дружби народів займеться комісія Луцькради

Гуртожитками на Дружби народів займеться комісія Луцькради
Комісію з прийняття в міську комунальну власність не викуплених частин гуртожитків на бульварі Дружби народів, 2, 4а, 6 створили у міській раді Луцька.

Відповідне рішення підписав луцький мер 1 березня.

Головуватиме у комісії заступник міського голови Лариса Соколовська. Заступником призначили директора департаменту житлово-комунального господарства Івана Кубіцького. До складу комісії також увійшли заступник директора департаменту житлово-комунального господарства з розвитку ОСББ та експлуатації житлового фонду Наталія Коленда, начальник відділу реєстру житлового фонду Геннадій Козюта, начальник відділу управління майном міської комунальної власності Тетяна Нечипоренко, заступник начальника юридичного відділу Наталія Юрченко та уповноважений зборами акціонерів ПрАТ «Соціальна сфера», голова правління Віталій Сух.

Комісія повинна розглянути подані ПрАТ «Соціальна сфера» матеріали для передачі в міську комунальну власність не викуплених частин гуртожитків на бульварі Дружби народів, 2, 4а, 6.

«І, враховуючи рішення міської ради із зазначеного питання, підготувати акт прийняття-передачі для розгляду та затвердження на засіданні виконавчого комітету міської ради 06.03.2013», ‒ йдеться у розпорядженні.

Комісія створена відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та рішення міської ради від 28.02.2013 № 38/53 «Про прийняття в міську комунальну власність не викуплених частин гуртожитків на бульварі Дружби народів, 2, 4а, 6».

Нагадаємо, лучани, які мешкають у гуртожитках ПрАТ «Соцсфера», що на бульварі Дружби народів, не можуть приватизувати свої помешкання, бо директор товариства ‒ проти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гуртожитками на Дружби народів займеться комісія Луцькради
05 березень, 2013, 11:25