На Закарпатті затримали озброєного лучанина. ФОТО

На Закарпатті затримали озброєного лучанина. ФОТО
На Закарпатті зловили лучанина, який перевозив зброю.

27 серпня, о 10:30 ранку на службу «102» надійшло повідомлення, що у водія, якого зупинили за порушення правил дорожнього руху, в авто виявили заборонені предмети, - повідомили у прес-службі закарпатськї поліції.

За викликом на стаціонарний пост «Нижні Ворота» виїхала слідчо-оперативна група Воловецького відділку поліції.

На місці правоохоронці встановили, що 41-річний мешканець Луцька у своєму авто «Skoda Octavia» перевозив ніж, мисливський карабін та 31 патрон до нього.

Чоловік пояснив, що прямує до Виноградова у особистих справах, а зброю взяв для самозахисту.

У лучанина наявний дозвіл на користування зброєю, однак для проведення детальної перевірки поліція знахідку разом з набоями вилучила.

За фактом злочину, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 263 Кримінального кодексу України, тобто незаконне поводження зі зброєю. У ході слідства буде встановлено її походження. Слідство у справі триває.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А навіщо тоді взагалі отримувати з купою геморою того дозвола? Щоб отак, при законному в чохлі перевезенні зброї, на тебе ні за що кримінал завели? Чи просто, щоб заплатити державі за повітря? Браво, справжні менти (нормальна поліція так не чинить)!
Відповісти
То який то в дупу мисливський карабін???
Відповісти
АКМС-МФ, нарізний мисливський карабін...
Відповісти
Мусара і в Африці мусара, людина в чихлі перевозила карабін, не заряджений, обойма окремо, з дозволом! Якого милого заводять кримінал? І заберають на експертизу зброю?
Відповісти
Краще в бандитів перевіряйте ,чи там слабо?
Відповісти
Ті ідіотські дозволи пора взагалі скасовувати - маєш довідку про несудисмість, з наркодиспансеру і психлікарні - маєш право на зброю, в т.ч. і короткоствольну для самозахисту. Реєстрація за день можлива. А от як вже скоїв з нею злочин - вліпити по повній. Існуюча система - тупий совок! Депутатам можна, всі решта - лохи? Для тоого був Майдан, щоб нічого не змінилося - ВСЕ для купки обраних?
Відповісти
Патрони армійського зразка 7,62 на 39 мм зразка 1943 року, а не мисливські, як це вимагає Закон (червоний обідок на кулі біля горловини гільзи бачите?????). За це і буде притягнутий до кримінальної відповідальності.
Відповісти
Застаріла трошки інформація - аналогічного вигляду патрони бачив і в знайомих, які нарізняк мають, і в магазинах зюрої, по факту то вітчизняні найдешевші і є. Там навіть магазини в нього по 10 патронів. А, я забув, то ж менти, в них є таке поняття ще, як "предмет, схожий на холодну зброю"...
Відповісти
Останні новини
На Закарпатті затримали озброєного лучанина. ФОТО
28 серпень, 2018, 11:45