Чоловік спалив жінку з дочкою. Подробиці

Чоловік спалив жінку з дочкою. Подробиці
Мешканець Боратина Микола, який облив бензином і спалив свою співмешканку з її дочкою, після цього сам зателефонував синові жінки Сергію і повідомив про те, що сталося з його рідними.

Про подробиці трагедії, що сталася у Луцькому районі, розповідає газета Вісник + К.

Нагадаємо, жінки отримали важкі опіки і померли від них у лікарні.

Сергій Матвійчук майже годину намагався додзвонитися до матері та сестри – їх він залишив ненадовго, щоб провідати свою дружину з дітьми у Костополі.

Раптом задзвонив мобільний. «Все згоріло, і твої родичі теж», - пробурмотів материн співмешканець Микола.

Відстань від Костополя до Боратина Сергій своєю «Волгою» подолав менш ніж за годину.

Миколи на місці уже не було – його затримала міліція.

По гарячих слідах правоохоронці встановили, що чоловік в одній з кімнат будинку облив 49-річну Неонілу та її 24-річну дочку Людмилу бензином і підпалив. Потім кинув 10-літрову каністру під диван і швидко вийшов з кімнати, зачинивши за собою двері.

Там пролунав вибух. Ударна хвиля підкинула дах, після чого він знову опустився на місце.

У кімнаті, де перебували жінки, утворився вакуум, і через нестачу повітря вогонь поступово згасав.

Через стіну у цій хаті живе старенька мати Неоніли. Вона не встає з ліжка, погано чує і погано бачить (вона тільки через тиждень дізналася, що сталося, коли на подвір’я привезли труни доньки та онучки).

Помітив полум’я у вікнах хати Матвійчуків один із сусідів. Він прибіг на подвіря, де й натрапив на Миколу. Той поводився так, наче нічого й не відбулося.

Тоді сусід кинувся до хати рятувати жінок. 49-річна Неоніла сама якось вибралася з кімнати, а 24-річна дочка вже йти не могла. Її довелося витягувати.

Обох відправили у Луцьку клінічну лікарню. У матері обгоріло 75% шкіри, у дочки – 90%.

«Я хоча й не медик, але розумів, що шансів практично немає. Та вирішив боротися до останнього. Всі гроші, які мав, готовий був віддати. Проте вони прожили майже тиждень і померли в один день. Практично до останнього моменту були при свідомості. Спілкувалися жестами, кивками голови», – розповів Сергій.

Син розповів, що з Миколою його мати прожила сім років. Чоловік переїхав до Боратина з Горохівщини. Спочатку жили непогано. Хоча Микола не одразу знайшов роботу. Розводив свиней, мав коней, допомагав по господарству односельцям.

Щоб чоловік міг працевлаштуватися, Неоніла прописала його у хаті. Пияком він не був, однак якщо заглядав у чарку, то ставав тираном. Навіть із сусідами бився за межу. З Людмилою навіть розлучився чоловік – не міг зжитися з таким тестем.

«Мені про проблеми нічого не розповідали. Але якось Люда пожалілася на Миколу. Виявляється, на словах він не раз «підпалював» хату, – згадує Сергій. – Дізнавшись про витівки Миколи, вирішив поговорити з ним. Я йому сказав, якщо хочеш нормально жити – живи і господарюй. А мучити моїх рідних не треба».

Чоловік, коли зрозумів, що з Боратина доведеться вибиратися, нібито почав вимагати «відступні». Мовляв, він тут жив, багато працював і вклав у господарство. За словами Сергій, Микола нарахував собі зарплату у 30 тисяч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
просто жахіття якесь!
Відповісти
Останні новини
Чоловік спалив жінку з дочкою. Подробиці
19 січень, 2012, 11:49
Компанія Kodak збанкрутіла
19 січень, 2012, 11:31