Волинський «зек», який «замінував» депо, відсидить ще 2 роки

Волинський «зек», який «замінував» депо, відсидить ще 2 роки
Засудженого, який відбуває покарання у Маневицькій виправній колонії, засудили ще і за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Засудили 35-річного уродженця міста Здолбунів Рівненської області, який відбуває покарання у Державній установі «Маневицька виправна колонія №42» за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, - повідомили у прес-службі волинської прокуратури.

Неодноразово уже судимий чоловік удень 9 червня зі свого мобільного телефону, який незаконно зберігав в умовах установи виконання покарань, подзвонив на телефон чергової частини Здолбунівського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Рівненській області та повідомив завідомо неправдиві відомості про замінування локомотивного депо у Здолбунові.

Зловмисника, який щиро розкаявся у скоєному, визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 КК України, й призначили покарання у виді 2 років позбавлення волі.

До цього покарання суд додав також частину невідбутого покарання за вчинений чоловіком до того злочин, відтак остаточно йому визначили до відбування 2 роки та 9 місяців позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський «зек», який «замінував» депо, відсидить ще 2 роки
28 серпень, 2018, 14:47