У Луцьку неадекватний велосипедист без причини побив скло у маршрутці

У Луцьку неадекватний велосипедист без причини побив скло у маршрутці
У Луцьку агресивний велосипедист розбив бокове скло у маршрутці і ледь не спричинив ДТП. Інцидент трапився близько 20.30 в районі ЛПЗ.

Про це повідомляють Волинські новини.

Зі слів свідків, маршрутка рухалася вулицею Бенделіані, коли вона від’їжджала від зупинки, то до неї під’їхав велосипедист, який почав агресивно кричати до водія, не пояснюючи при цьому суті претензій. Водій маршрутки продовжив рух, натомість велосипедист і далі їхав за автобусом, провокуючи ДТП. На бульварі Дружби Народів він під’їхав до маршрутного таксі і ударом кулака розбив бокове скло.

Водій спробував догнати дебошира, але той втік у сторону парку «Дубовий гай».

На місце події викликали патрульних, порушника розшукують.

Зі слів пасажирів маршрутки, водій не порушував ПДР, їхав нормально, тож людям не зрозуміла агресія велосипедиста. «Він був неадекватний, можливо, перебував під дією алкоголю», - кажуть свідки події.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для велосипедиста свілофорів не існує
Відповісти
Велосипедистів не поважають водії, а особливо маршрутні. Неодноразово сам катаючись по місту, де доречі немає велодоріжок, водії грубо підрізають, в також мало не душать велосипедистів.
А в даній ситуації, з достовірних джерел знаю що велосипед рухався по своїй смузі, коли маршрутне таксі раптово почало рух не пропустивши попутний транспорт, і спричинило вимушену екстрену зупинку велосипедиста, що в свою чергу могло спричинити ДТП. тому реакція велосипедиста була наступною: зупинити автобус і вказати водієві на його порушення. Водій не став зупинятись вважаючи себе правим.
От така картина....
Відповісти
в мене була ситуація, коли рухалася на "зелене" сввтлофора до зупинки "школа #5", з прилеглої вулиці вилетів чудік на велосипеді, чуть не збила його, те, що для нього було червоне світло, його не хвилювало. Мало того, що чуть не спровокував ДТП, так ще й весь такий недовольний пішов до мене "розбиратися", поки я на зупинці стояла. Чуть не вибив мені шибку в кабіні. Люди, будьте уважні на дорозі, ПДР для всіх, будь ти водій, велосипедист, чи пішохід
Відповісти
тобто попутний транспорт(велосипед) не пропустив маршрутку яка виїзджала з зупинки?
це по ПДР у велосипедів такі привілеї?
Відповісти
стекло руками а колесо пальцем проткнув.напевно джеки чан и був велосипедистом.а маршрутчик хамло
Відповісти
Странно читать комментарии - люди обсуждают следствия, а не причину. Вдумайтесь - только по официальным данным Минздрава нашего, который врет как сивый мерин, в Украине треть народа имеют те или иные психические заболевания, то есть это неадекваты! Примеров тысячи! Банды подростков останавливают электрички и разбивают их, разрисовывают вагоны граффити, в проходящие поезда интерсити они бросают камни, разбивают дорогостоящие вагоны, после футбольных матчей стаи неадекватов громят общественный транспорт, проламывают черепа друг другу, на улицах вечером - сплошное Чикаго периода "сухого" закона 30-х годов прошлого века! Даже воровство икон из храмов приняло массовый характер! Новая полиция умеет только селфи делать да подаренные спонсорами легковушки разбивать. Беззаконие, воровство, деградация морали - к сожалению, это страна, которую дореформировали до уровня "ниже плинтуса" убогие ордынцы. Не удивляйтесь, господа, если завтра такие "велосипедисты" будут крошить не маршрутки, а фейсы налогоплательщиков, число которых стремительно сокращается. Да уже крошат! В больницы ежедневно поступает масса людей с травмами головы - жертвы разбойных нападений! Все идет по плану авторов управляемого хаоса - оказать нам такую "помощь", чтобы люди оказались в веке 19-ом по уровню жизни. В мире уже шестая технологическая революция заканчивается, а нам дядьки - доброхоты из-за бугра все рекомендации пишут как жить и что делать. Пора бы уже и своими мозгами жить! Пока будут такие "велосипедисты" рулить, так и будет!
Відповісти
Повага таким велосипедистам! Водії зовсім а*євші. Машинам треба не обмежувати швидкість руху по місту, а заборонити рухатись по місту. Мало того що шкодять повітрю, щей періодично збивають на смерть десятки людей. А ці богдани? Взагалі мовчу євро 0, пердять як свині на трасі, ролики свистять, підшипники гудуть, скоро всі порозбиваються!
Відповісти
бІДНЕНЬКИЙ МАРШУТЧИК. ТЮТЮТЮ шибку вибили. Нюня!
Відповісти
Правильно зробив, за ті гонки і рушання з "тапком в підлогу", за закривання дверей при виході пасажирів, за недотримання графіку і стоянні по 10 хвилин біля ЦУМу маршрутників давно пора бити ногами!
Відповісти
Велосипедист велосипедистом... Але маршрутки,дотримання розкладу руху,джіпіес мак,)) ,стан маршруток((,маршрути( ПС .все для власника,а не для людей,аби вигода власнику.) Все це г.івняний сервіс.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку неадекватний велосипедист без причини побив скло у маршрутці
28 серпень, 2018, 22:23