Яким повинен бути професійний охоронець?*

Яким повинен бути професійний охоронець?*
Незалежно від того, де працює охоронець, він виконує важливу роботу. Він відповідає за безпеку людей і збереження майна. Від нього багато в чому залежить репутація компанії. Тому організації, які надають відповідні послуги, повинні ретельно підходити до відбору співробітників. Охоронне агентство ТОВ "Охорона - Київ" завжди дотримується цього правила. Ми вважаємо, що описані нижче навички та вміння є ключовими для охоронця, який дійсно якісно виконує свою роботу.

Уважність

Хороший спеціаліст завжди насторожений і ретельно контролює ситуацію. Йому необхідно уникати відволікаючих факторів, щоб не пропустити щось, що є дійсно важливим. Неуважна людина може поставити під загрозу чиєсь життя чи не помітити злодія. Користі від такого працівника немає.

Уважність потрібна і тому, що охоронцеві доводиться постійно виконувати багато завдань. Він повинен запам’ятовувати багато інформації, не забувати про правила поведінки, інструкції, враховувати побажання клієнта свого агентства.

Чесність

Професіонал повинен бути чесним. Адже він несе відповідальність за доступ людей в будівлю, за збереження майна компанії. Недобросовісні охоронці домовляються зі злодіями чи закривають очі на зловживання працівників організації. Все це означає серйозну шкоду для бізнесу. Ось чому охоронні агентства з хорошою репутацією завжди ретельно перевіряють співробітників. Потрібно впевнитися, що вони не мали проблем із законом і не були пов’язані з якоюсь сумнівною діяльністю.

Фізична підготовка

Охоронець повинен мати нормальну вагу і регулярно тренуватися. В іншому разі можуть виникнути проблеми з затриманням злодія чи захистом клієнта. Саме тому компанії часто наймають спортсменів і колишніх військових. Тут цінується швидкість, сила і витривалість.
Акуратний зовнішній вигляд також є важливим. Професіонал – це підтягнута людина в чистому одязі, яка дотримується правил особистої гігієни.

Комунікативні навички

Професіонал добре знає, як спілкуватися й усно, і в письмовій формі. Чітке, ввічливе спілкування може бути головним фактором у вирішенні проблемної ситуації. Комунікативні навички також дозволяють більш точно і ретельно документувати кожен важливий інцидент, а також фіксувати стан об’єкту по закінченню зміни.

Значна частина роботи охоронця – це спілкування з клієнтами і співробітниками компанії, яку він охороняє. Тому вміння ввічливо і по-дружньому спілкуватися є дуже важливим.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Яким повинен бути професійний охоронець?*
29 серпень, 2016, 15:20