На Волині чоловік потрапив під потяг

На Волині чоловік потрапив під потяг
20-річний волинянин потрапив під тепловоз. На щастя, чоловік вижив.

Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Волинській області.

29 серпня, на залізничній колії «Ковель-Камінь-Каширський» поблизу села Доротище Ковельського району машиніст тепловоза, 40-річний житель селища Люблинець, наїхав на 20-річного жителя цього ж району.

Ймовірно, чоловік заснув на залізничній колії.

Внаслідок пригоди потерпілий отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували у відділення реанімації Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту) Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Порушили кримінальну справу проти кого? Машиніст, який керує поїздом що не так швидко спинити, чи чоловік має думати про свою безпеку? Ну як так, заснув на колії...одне п'яне валяється де попало а машиніста за нього ще справу шиють...
Відповісти
У будь-якому випадку порушується справа. Таке законодавство. Коли людини вчиняє самогубство, порушується справа про вбивство або доведення до самогубства. На підставі порушенної справи проводиться перевірка. Зради немає. То не сюди.
Відповісти