Дитячому фонду Волині ‒ 25. ФОТО

Дитячому фонду Волині ‒ 25. ФОТО
Урочистості з нагоди 25-річчя від дня створення Волинського обласного відділення Дитячого фонду України відбулися у Палаці культури Луцька сьогодні, 5 березня.

Привітати працівників фонду завітали голова Волинської обласної ради Володимир Войтович, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук та представники громадськості міста, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Майже увесь цей час очолює колектив Олена Грінченко. У вітальному слові вона розповіла про становлення Дитячого фонду на Волині, проекти, які нині реалізовуються. Також Олена Грінченко подякувала представникам обласної і міської влади, меценатам за підтримку, яку вони надають.

Благословив учасників заходу Митрополит Луцький і Волинський Ніфонт.

З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук. Він привітав працівників фонду зі святом, побажав їм від себе особисто та міського голови Миколи Романюка міцного здоров’я, щастя та благополуччя.

Також Святослав Кравчук за вагомий особистий внесок у соціально-правовий захист дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, активну милосердну та благодійницьку діяльність в місті Луцьку, дієву громадську позицію, а також з нагоди 25-ої річниці від дня створення Волинського обласного відділення Дитячого фонду України оголосив Подяку міського голови голові правління фонду Олені Грінченко та вручив Вітальний адрес міського голови колективу Волинського обласного відділення Дитячого фонду України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дитячому фонду Волині ‒ 25. ФОТО
05 березень, 2013, 16:58