Депутат Осіпов зібрався в іншу фракцію

Депутат Осіпов зібрався в іншу фракцію
Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов може вступити у фракцію політичної партії «Фронт Змін».

«Запрошують і в партію, і в фракцію в міськраді, але з фракції ВО «Батьківщина» мене ще не виключили, тому я мушу почекати», - сказав Осіпов під час відеочату Волинських новин.

Нагадаємо, 22 лютого Осіпова виключили з партії «Батьківщина».

Під час спілкування Осіпов озвучив своє ставлення до партії «УДАР», про яку в нього запитували учасники чату, цікавлячись, чи не вивчає він можливості вступити до їх лав.

«Я захоплений талантами лідера цієї партії Віталія Кличка. У парламенті вони продемонстрували хорошу роботу. І на місцевому рівні вони мають певні хороші ідеї. Приєдналися до протесту проти неправомірної медичної реформи. Заступник голови волинського осередку партії Ігор Алєксєєв є одним з учасників громадського руху «До майбутнього з освітою» (ініціатором якого є Осіпов – ред.). Алєксєєв - автор кількох досить жорстких, але цікавих ідей» - розповів Осіпов.

«Як на мене - чудова партія, і я їм щиро бажаю успіхів», - додав він.

Осіпов поділився враженням про роботу в одній команді з представниками партії «Фронт Змін». На парламентських виборах минулого року він очолював юридичну службу передвиборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина». «В рамках цього мені доводилося працювати з київськими юристами «Фронту Змін» Це чудові професіонали, просто вражаючі», - сказав Осіпов.

«Я, напевно, пристану на пропозицію увійти у фракцію «Фронту Змін». Адже фракція – це все-таки певне об’єднання однодумців, яке має більшу силу, ніж окремо взятий депутат. Сьогодні з політичної точки зору одинаком бути недоцільно», - сказав Осіпов.

Водночас Осіпов сподівається, що в політбюро міської організації «Батьківщини» змінять думку та відновлять його в партії.

«Я 13 років провів у «Батьківщині» і дуже важко буде звикнутися з думкою, що я є членом іншої партії», - мовив депутат.

Водночас Осіпов додав: «Може скластися враження, що я такий бажаний «політичний товар», який усі хочуть отримати. Можливо, так здається. Насправді у мене багато недоліків, і на місці лідера будь-якої партії я б ще подумав, чи брати Осіпова до своїх лав. Принаймні мені не зовсім комфортно коритися рішенню партії, якщо воно йде в розріз з моїми моральними переконаннями чи чи просто зі здоровим глуздом».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якісь ці юристи всі не зовсім адекватні, але з амбіціями!Що Осіпов, що Слабенко, що Власенко...
Відповісти
Пиза сливает Фронт изгоям из Батькивщины, псевдо патриотам Бондарукам и Осиповым. Как так можна господин махинатор Пиза, куда Шиба и Гузь смотрют? Уверен что Осипов и Бондаруки опять будут в партийных списках Батькивщины благодаря Пиз.е
Відповісти
...о не тоне
Відповісти
Останні новини
Депутат Осіпов зібрався в іншу фракцію
05 березень, 2013, 18:54