В Україні запроваджують величезні штрафи порушникам ПДР

В Україні запроваджують величезні штрафи порушникам ПДР
З 27 вересня штрафи за порушення правил дорожнього руху виростуть у декілька разів.

Про це пише avtolubiteli.club.

Повідомляється, що за перевищення встановленої норми швидкості більш ніж на 50 км на годину водій буде змушений заплатити штраф до 3,4 тисяч гривень (раніше – 510 гривень).За втечу з місця дорожньо-транспортної пригоди змусять сплатити штрафу від 255 гривень до 3,4 тисяч гривень. Також за це можуть окремо позбавити прав строком до шести місяців.

За керування автомобілем без прав, або невідповідної категорії штраф може сягнути 10,2 тисяч гривень (раніше – 510 гривень). Якщо водій знову сяде за кермо і не матиме при собі прав, то вже заплатить в 4 рази більше – 40,8 тисяч гривень.

Українські водії, які позбавлені права керувати транспортними засобами, але все ж сіли за кермо, змусять заплатити 20,4 тисяч гривень. За повторне правопорушення штраф зросте в 2 рази.

Відносно неправильного паркування машини: інспектори зобов'язані складати протоколи порушень навіть без водія. Також їм можна буде евакуювати машини, які припарковані у недозволених місцях. Свої дії представники правоохоронних органів повинні зафіксувати на відео, або зняти на фотоапарат місце порушення. Штраф за неправильну парковку складе від 255 до 1,7 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це правильно.
Якщо не доходить через голову, дійде через зад.
Відповісти
перевищення швидкості. Тобто якщо прогнався по місту 100 км/год і швидше (при цьому наражаються на небезпеку пішоходи і велосипедисти), то штраф лише 3400 грн. Мало, за це треба права забирати хоча б на рік, а то і взагалі кримінальну відповідальність передбачати
Відповісти
Нарешті вродили ,давно треба було ці штрафи запровадити ,бо неадекватів на дорогах багато ,з гаража виізджати не хочется ,як згадаєщш про дебілів на трасах .
Відповісти
Дайте ссілку на нормативку которой вводятся эти штрафы!
Відповісти
Це достовірна інформація? Дайте посилання на закон!
Забув права, штрав 10,2 тис. При зарплаті 6-8 тис. А якщо знову через пів року проморгав, то 40 тис. Це що за брєд?
Як дорогу зробити, парковочні місця, знаки..то не має кому..
Вони всі закони пишуть, щоб з людей бабло гребти, комуналку піднімають до космосу, ці ж уроди не платять цих штрафів..це вони зробили закони для стада, за яке вони наш народ важають!
Відповісти
Жодних змін в КУпАП?
Звідки така інформація?
Можна посилання на закон чи проект?
Відповісти
Шо за бред ви й.бнул.сь??? Шо це за штрафи???
Відповісти
В Україні немає сертифікованих пристроїв які можуть фіксувати швидкість. Яким чином поліція зможе доказати з якою швидкістю я рухався??
Відповісти
Штрафи копійочні! Люди які можуть дозволити собі автомобіль гроші не рахують, що для них 3,4 тисяч гривень???
Відповісти
Хай би дав Господь, щоб штрафи виросли втричі від вказаних сум! Або навіть краще вязниця за порушення пдр без права на сплату штрафу!
Відповісти
когда закончится этот дебилизм кто принемает эти ебнутые законы дайте нам зарплаты как у других странах и дороги не убойные потом придумывайте розумные штрафы а в даный момент они штрафы придумывают по своим доходам куда нету милионы вложить и трещат карманы от валюты а простому водителю надо будет семью посадить на год на голодовку чтобы оплатить штаф
Відповісти
Останні новини
В Україні запроваджують величезні штрафи порушникам ПДР
03 вересень, 2018, 12:20