Де навчатиметься волинянин, який набрав по 200 балів з двох предметів

Де навчатиметься волинянин, який набрав по 200 балів з двох предметів
Андрій Сафонюк, який єдиний у Волинській області набрав максимальну кількість балів з двох предметів ЗНО, вчитиметься у Національному медичному університеті імені Олександра Богомольця.

Андрій – випускник Камінь-Каширського НВК №1, який спромігся рекордно скласти цьогорічне ЗНО, здобуватиме фах лікаря у Національному медичному університеті імені Олександра Богомольця, - пише газета Полісся.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Волинянин набрав 200 балів на ЗНО з двох предметів. ВІДЕО

Хлопець єдиний на Волині і один з дванадцяти в Україні, хто за результатами зовнішнього незалежного оцінювання отримав максимальні 200 балів одразу з двох предметів.

Випробовував свої сили хлопець в біології та хімії, адже ще з дитячих літ мріяв продовжити справу мами, стати лікарем, аби рятувати людські життя. Як нещодавно стало відомо, давня мрія юнака таки здійснилася.

Він успішно пройшов вступну кампанію і нині є студентом київського медичного вишу.

Нагадаємо, випускник міського НВК №1 імені Євгена Шабліовського з Каменя-Каширського Андрій Сафонюк — єдиний на Волині і один з дванадцяти в Україні, кому за результатами зовнішнього незалежного оцінювання вдалося отримати максимальні 200 балів одразу з двох предметів — біології та хімії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта, ЗНО
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Симпатичний хлопець!А значить повинен бути висококваліфікованим доктором.
Відповісти
Андрюша, ты бренд Волыни! Оказывается, есть еще в нашем Отечестве молодые люди, которые умеют думать! Помни, что твоя главная задача в вузе - научиться учиться! Здоровья и везения тебе, будущий Амосов!
Відповісти