Садовий презентував концепцію національного авіаперевізника

Садовий презентував концепцію національного авіаперевізника
Голова "Самопомочі" і мер Львова Андрій Садовий презентував в Одесі на Фестивалі ідей концепцію Ukraine United airlines – проекту, який має об'єднати транспортною мережею всі міста України.

Лідер "Самопомочі" і міський голова Львова Андрій Садовий у неділю, 26 серпня, презентував концепцію національного бюджетного авіаперевізника, - повыдомляэ gordonua.com.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Карта авіарейсів країни краще за будь-які промови демонструє реальну децентралізацію і стан внутрішніх комунікацій у країні. Сьогодні в Одесі на Фестивалі ідей запрезентував концепцію Ukraine United airlines – національного лоукост-перевізника. Проект, який дозволить: швидко об'єднати всі українські міста транспортною мережею (при цьому необхідність ремонтувати дороги ніхто не відміняє); знизити ціну на авіаперевезення в Україні принаймні до рівня лоукостів у Європі; відновити роботу аеропортів у всіх обласних центрах; дати роботу ДП "Антонов" (необхідно 20 бортів. Це робота для підприємства на наступні три роки); дати поштовх бізнес-процесам і внутрішньому туризму. Залучаємо до роботи над проектом найкращих фахівців у галузі", – написав він.

Мер Львова додав, що створення такого перевізника – це не питання винятково бізнесу й транспорту, воно пов'язане з національною безпекою і функціонуванням країни.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Садовий
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Садовий презентував концепцію національного авіаперевізника
28 серпень, 2018, 17:31