У місті на Волині відключать «комунальних» боржників

У місті на Волині відключать «комунальних» боржників
У Володимирі-Волинському місцева влада має намір запровадити радикальні методи боротьби із комунальними боржниками.

Про це заявив мер Володимира-Волинського Петро Саганюк, - повідомили у міськраді.

Міський голова Петро Саганюк звернувся до жителів Володимира-Волинського з проханням розрахуватися за борги, адже окремі з них сягають понад 10 тисяч гривень за одне тільки теплопостачання.

Також підприємством, використовуючи сучасні методи та технології, буде розглянута технічна можливість відключення від центрального споживання таких споживачів-боржників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вот бы еще предусмотреть радикальные меры для инициаторов бесконечных повышений цены на газ - тогда все справедливо! А то ведь дерут семь шкур с "пересічного" трудяги, владельцев дворцов об этих повышениях ни сном ни духом не знают. И Климкин удивляется (вчера), почему это ежегодно страну покидают миллион украинцев, называя это катастрофой. При такой динамике отъезда людей совсем скоро и газа для страны не надо будет. Кстати, это одна из причин, почему власть так панически боится проводить перепись населения. Перепишут - и ужаснутся: а нас то всего миллионов 25!



Відповісти
Якщо у пенсіонера пенсія 1600,а за квартиру виставляють рахунок 4000, то тут щось не те. Може варто уже подивитися і переглянути тарифи в сторону зменшення,як це передбачено прожитковим мінімумом.бо навіщо тоді цей мінімум
Відповісти
Господину Кр
Что же вы так деликатно выразились - нэ тэ. Это настоящий геноцид народа. Такого нет нигде в мире! Страна добывает газа, которого хватает для полного удовлетворения нужд граждан и при этом цены на газ для собственных граждан - мировые! При нищенских пенсиях в 50 евро и зарплатах в 150 евро! Бежавшие от войны сирийцы в ФРГ получают пособия, которые в 20 раз превышают пенсию "пересичного" украинского старика! А вы "нэ тэ"...
Відповісти
У нас є прожитковий мінімум. Там все закладено.і тарифи і все необхідне.інше діло що він не реальний.про газ. подивіться стільки машин їздить і на ціну бензину.ціна світова.але ж пенсіонери не їздять масово.
Відповісти