У мережі зʼявилося відео з можливим убивцею кримського мера. ВІДЕО

У мережі зʼявилося відео з можливим убивцею кримського мера. ВІДЕО
Відеореєстратор автомобіля, що їхав дорогою Ялта ‒ Севастополь, зафіксував чоловіка, який виніс на узбіччя велосипед і поїхав на ньому.

В інтернеті з'явився відеозапис, знятий у день убивства мера Сімеїза Кирила Костенка поряд із місцем, де був виявлений палаючий автомобіль кілера біля гори Кішка, ‒ пише Дзеркало тижня з посиланням на Центр журналістських розслідувань.

Відеореєстратор автомобіля, що їхав дорогою Ялта ‒ Севастополь, зафіксував, як чоловік виносить на узбіччя велосипед і їде на ньому. Водій та пасажир автомобіля, проїхавши вгору схилом, побачили дим палаючої машини. Камера зафіксувала «велосипедиста» о 9:13 ранку. Мер Сімеїза був убитий в 8:41.

Автомобіліст передав запис правоохоронцям і зі зробленими з нього знімками міліціонери здійснювали подворовий обхід в Сімеїзі. Це може бути як кілер, або співучасник злочину, так і випадковий свідок, дані про якого в розшук не оголошувалися.

За даними джерел, на сьогодні велосипедиста ще не знайшли.

Нагадаємо, 26 лютого селищного голову Сімеїза, члена Партії регіонів Кирила Костенка розстріляли поряд з будівлею Симеїзької селищної ради. Вбивство було скоєно близько 9:00. У Кирила Костенка залишилися дружина і пʼятеро дітей.

Однією з основних версій вбивства Кирила Костенка ‒ професійна діяльність загиблого. Депутати селищної ради Сімеїза пообіцяли грошову винагороду 50 тис. гривень тому, хто допоможе знайти вбивцю.

28 лютого міліція оприлюднила фото можливого вбивці мера Сімеїза (на фото), окрім того, в мережі зʼявилося відео з місця події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так це новий "Мазурок".
Відповісти
Після цього сюжету він вже не жилець.
Відповісти
Останні новини
У мережі зʼявилося відео з можливим убивцею кримського мера. ВІДЕО
06 березень, 2013, 13:17