Навіщо потрібна звукоізоляція автомобіля*

Навіщо потрібна звукоізоляція автомобіля*
Водії проводять багато часу в своїх транспортних засобах. Те саме роблять і їхні пасажири. Тому автовласникам потрібно знати, які переваги дає їм звукоізоляція машини. Замовити цю послугу для різних моделей транспортних засобів ви можете, залишивши заявку на сайті компанії Vit-avtoshum.

Переваги звукоізоляції


Захист салону від зовнішнього шуму – це питання не лише комфорту. Завдяки цьому ви (а також інші присутні в салоні люди) отримуєте наступні переваги:
• Захист слуху. Дорожній шум може бути доволі гучним. Якщо він впливає на вас протягом тривалого часу, слух може погіршитися. Більш того – інколи доводиться просто кричати, щоб почути один одного. Через це страждають і голосові зв’язки.
• Можливість повноцінно насолоджуватися музикою. Навряд чи можна отримати максимальне задоволення від улюблених пісень, якщо вони постійно доповнюються дорожнім шумом. Вам доводиться додавати гучність. Через це музика стає просто оглушливою. Слух страждає ще більше. А ще так можна пошкодити динаміки. Якщо вони працюють на максимальній потужності, то можуть почати хрипіти.
• Бадьорість. Під час тривалих поїздок постійний шум змушує людей втомлюватися ще більше. А сама по собі подорож часто є доволі нелегкою. Люди починають нервувати, їм важче витримати перебування в салоні.
• Підвищення рівня безпеки. Шум (як і гучна музика) відволікає водія. Через це він менш зосереджено стежить за дорогою. Наслідки такої неуважності можуть бути дуже серйозними. Важливо позбутися відволікаючих факторів, або хоча б мінімізувати їх. Адже не дарма у багатьох автобусах закріплено таблички з написами на кшталт «розмовляти по телефону біля водія заборонено». Це зроблено в першу чергу з міркувань безпеки.
• Зменшення вібрації. Коли автомобіль рухається по нерівному дорожньому покриттю, вібрація передається в салон. По-перше, вона продукує сторонні звуки. По-друге, вона є неприємною сама по собі. Звукоізоляційні матеріали поглинають коливання і роблять їх менш відчутними.
• Утеплення. Звукоізоляційні матеріали створюють додатковий захист від холоду. Взимку в салону буде помітно тепліше, навіть якщо ви вимкнули пічку кілька годин тому. На обігрів буде витрачатися менше пального. А це означає, що ви економите гроші. Для регіонів з холодними зимами це особливо важливо.
• Додатковий захист від вологи. Металеві елементи краще відгороджуються від конденсату. Корозія розвивається повільніше. Доводиться витрачати менше коштів на ремонт і заміну деталей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навіщо потрібна звукоізоляція автомобіля*
06 серпень, 2016, 12:39