Приємно, що журналісти визнають свої помилки, – Андрій Покровський

Приємно, що журналісти визнають свої помилки, – Андрій Покровський
Редакція bihus.info вибачилася за некоректну інформацію, щодо того, що Андрій Покровський потрапив у матеріал "На золотих пісках: топ-10 найдорожчих відпочинків чиновників". А також внесла у цю статтю відповідні зміни.

Відповідь редакції опублікували на онлайн-платформі депутата у Facebook, - пише Конкурент.

"Журналістам надіслали лист із проханням виправити некоректну інформацію та вказати, що я їздив за кордон у справах, а не відпочивати. Дякую редакції bihus.info, яка оперативно надіслала відповідь, внесла роз'яснення у матеріал, а також вибачилася за вказані неточності у статті. Приємно, що журналісти визнають свої помилки!", - зауважив Андрій Покровський на сторінці у Facebook.



Нагадаємо, що бізнесмен у день публікації матеріалу відреагував на неї та зауважив, що ніколи не перебував і не перебуває на державній службі чи службі в органах місцевого самоврядування та не є чиновником. Також він не отримує жодних коштів з державного бюджету чи місцевих бюджетів.

"Ті кошти, які вказані у декларації як витрати на готель, є нічим іншим, як витрати, які були здійснені під час моїх робочих поїздок, і не є витратами на відпочинок. Хочу зазначити, що на відміну від багатьох публічних службовців, я нічого не приховую та чесно декларую усе, як цього вимагає закон", – додав Андрій Покровський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Приємно, що журналісти визнають свої помилки, – Андрій Покровський
06 вересень, 2018, 18:36