Подробиці нападу на гея в центрі Києва: група молодиків вдарила ножем в ділянку серця

Подробиці нападу на гея в центрі Києва: група молодиків вдарила ножем в ділянку серця
Потерпілого забрала «швидка допомога».

У Києві на Хрещатику група молодиків завдала три ножові удари в ділянку серця представнику ЛГБТ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє dtp.kiev.ua, - пише Уніан.

"У четвер, 6 вересня, на вулиці Хрещатик натовп підлітків напав на представників ЛГБТ. Одного з хлопців три рази вдарили ножем у груди", - йдеться в повідомленні.

За словами потерпілих, вони відпочивали на лавці після відвідин нічного клубу. В цей час до них підійшли кілька молодих людей, почали в агресивній формі коментувати їхній одяг і зовнішність, всіляко ображати їх, наголошуючи на нетрадиційній орієнтації.

Між компаніями зав'язалася бійка, в результаті якої один із представників ЛГБТ дістав удари ножем у ділянку серця.

"На цьому молодики не зупинилися, вони відібрали у потерпілого мобільний телефон і почали розпивати спиртні напої на лавочці неподалік від місця події. Наряду поліції, який прибув за викликом, було не складно знайти зловмисників. Побачивши правоохоронців, підлітки почали викидати всі речові докази. Один ніж вони викинули в клумбу, другий - в урну поряд із лавкою, а вкрадений телефон - в кущі... Слідчі, які прибули на місце події, провели поверхневий огляд підлітків на наявність у них ножів та іншої зброї, після чого забрали хлопців до відділення поліції. Молодого хлопця, якого вдарили ножем, забрала "швидка". На місці працювали шість екіпажів патрульної поліції й медики", - говориться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: напад, Київ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та тих піда...асів треба давно в петлю. З них пользи в світі нема. Роду нема. Один снід і хвороби. Навіщо молоде покоління має жити серед таких виродків. Приклад з них який. Висиляти їх або знищувати. Або в Крим.
Відповісти
Не знаю, що сказати...для чого лизатися, лапати один одного , несучи в маси пропаганду. Сядь вдома і влаштовуй оргії. А ще вченими довецено, що геї ітд , це психологічне захворюваня. Лікувати потрібно!
Відповісти
Не звертайте увагу на коментарі нижче, то малороси та московіські тролі. В Україні до геїв ставляться нормально. А розпиття спиртоно в громадських місцях тягне вже на арешт. Сподіваюсь дадуть бидлу по 20 років за різанину. Як у Британії. Там так дають.
Відповісти
Значить ти сам підр. Скажи батькам що ти в європу хочеш задніми дверима. Захищаєш таких. І сам став пітухом. Євросос
Відповісти
Більшість завжди клює меньшість, незалежно від питань. В класах сильніші чи багатші чмирять слабкіших чи бідніших, соціум чмирить геїв чи лесбійок, хоча ці люди не винні, що воно гомосексуальні. І дикуни, які розказують про задні двері Європи, очевидно ніколи там не були. В Європі кількість нетрадиційників не більша, ніж в Україні, просто їх не чмирять, тому вони не ховаються.
Нетерпимисть і агресія - це хвороба, лікуватись треба в психіатра.

Відповісти
Чуєш ти чипирадло. Лікуватись треба тобі. Тому що ти таке саме. Хворе. Ти непорівнюй європу. Тобі ще далеко . Вас треба ліквідовувати,так як ви пользи ненесете світу. Овца
Відповісти
Останні новини
Подробиці нападу на гея в центрі Києва: група молодиків вдарила ножем в ділянку серця
06 вересень, 2018, 19:07