Рожищенський сирзавод в боргах через бездарний менеджмент, ‒ заступник губернатора

Рожищенський сирзавод в боргах через бездарний менеджмент, ‒ заступник губернатора
Заступник голови Волинської ОДА Віталій Карпюк вважає, що в ситуації, яка склалася навколо Рожищенського сирзаводу, винне керівництво заводу.

Про це посадовець розповів в інтервʼю Волинській правді.

Віталій Карпюк зауважив, що, всі проблеми, пов’язані з підприємством, спричинені невмілим, «бездарним менеджментом», а не ситуацією в економіці держави чи тиском з боку контролюючих органів.

«Більше мені нічого додати. Вони почали добавляти в сир пальмову олію, і Росія припинила забирати їхню продукцію», ‒ додав він.

За словами Карпюка, на сьогодні підприємство має борги, які сягають 32 млн. грн, найбільше сирзавод винен банкам. Здавачами молока вони боргують понад 7 млн. грн.

«Це – велика сума. Але поступово ця цифра зменшується за рахунок реалізації техніки. Заборгованість заводу як перед одноосібниками, так і перед крупнотоварними підприємствами мусить бути погашена», ‒ зазначив заступник губернатора.

Як зазначив Карпюк, зараз стоїть питання про продаж підприємства як цільового комплексу. Але зараз заводом управляють власники, а з липня цим займеться банк, у якого вони мають кредит.

«Я його не називатиму, хоча знаю про кого мова. Однозначно ми не допустимо, щоб не розрахувалися з людьми», ‒ резюмував він.

Нагадаємо, через закриття сирзаводу сотні мешканців Рожища залишилися без роботи, а здавачі молока – без грошей. Крім того, тепер місцеві мають проблему із питною водою, бо мережами водопостачання та водовідведення сирзаводу користувалося чимало мешканців міста

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, АПК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Призначити Карпюка туда директором - нехай покаже вищий пілотаж менеджменту. - А 3,14здіти кожен може. Ось я, наприклад
Відповісти
це точно.
Відповісти
Ці Ковельські - Клімчук, Карпюк, Войтович, Літвінчук - ... слів немає щоб висловити своє "ФЕ" стосовно них. Ну от як так можна? - коли знімали Войтовича з голови РДА, Карпюк просто вщент розбив і розкритикував діяльність цього прихвостня на найвищій посаді в районі, Козлиницького пристосуванця, а потім - БАХ!!! - і він уже голова облради, маріонетка хрінова!!! За трохи часу Володимир Іванович під час селектору озвучив на всю область, що Рожищенський район - це для нього не рідний район, рідний Ковельський. А в якому ж районі ця "людина" добилася усього? МРАЗЬ!!! З літвінчуком усе ясно, хоча по великому рахунку його вини в такій ситуації на заводі немає, але от це прізвисько - Ліквідатор... Карпюк - служивий пес і дєда Клімчука. Чим вище вони підіймаються, тим більше у них лажі. Хлопці, злазьте уже!.. - ДОКЕРУВАЛИСЬ!!!
Відповісти
А ще теба додати про бездарний менеджмент Луцького спиртзаводу. кондитерської фабрики, молокозаводу і т.д. Все що потрібно обанкрутити, а потім вкрасти спишемо на невдалий менеджмент
Відповісти
чим більший ідіот - тим вищу посаду він займає, це стосовно заяв карпюка. Нажаль така тенденція спостерігається по всій вертикалі влади. Не буду тут розказувати про ситуацію з заводом, хоч знаю її зсередини. Скажу лише, що наша обласна влада могла вплинути на дану проблему і важелі в неї відповідні були, тільки робити це потрібно було набагато раніше, приблизно 3-4 роки тому. А зараз сидіти критикувати нефіг, хай пан карпюк покаже що він після себе залишив, на свому кар'єрному шляху - каменя на камені не зосталось. Ви, рєбятка (Клім і Ко) цілою областю не один рік керуєте, де ваші "менеджерські" здобутки??
Відповісти
Останні новини
Рожищенський сирзавод в боргах через бездарний менеджмент, ‒ заступник губернатора
06 березень, 2013, 17:21