Попрощалися із волинським бійцем, який помер на Сході. ФОТО

Попрощалися із волинським бійцем, який помер на Сході. ФОТО
У селі Старосілля поховали бійця 14 ОМБр Сергія Зубрицького (Нагорного), який помер на Сході.

Про це повідомили на сайті Колківське благочиння.

Жахливу звістку повідомили 5 вересня.

6 вересня в селі Старосілля провели в останню путь Сергія Антоновича Нагорного – воїна України, який служив в зоні Операції Об’єднаних Сил. Священики Колківської округи на чолі з настоятелем Старосільського Свято-Успенського храму благочинним протоієреєм Петром Бугайчуком здійснили відспівування новоспочилого воїна Сергія в його рідному храмі.

Помер Сергій Нагорний на передовій. Після двох поранень та контузії не витримало серце і боєць відійшов у вічність на бойовому посту.

Звістка про смерть солдата сколихнула не лише його село. Жителі Колок, Рознич прийшли помолитися біля труни спочилого, підтримати рідних та близьких. А коли похоронна процесія наблизилась до храму, люди, що зустрічали жалобну ходу, стали на коліна, віддаючи честь і шану подвигу бійця. Велика кількість людей не помістилась в церкві, багато молились на церковному подвір’ї.

Голова Колківскої ОТГ О. Палінкевич, староста села В. Регещук, вчителі, медики, військові – практично все село прийшло попрощатись з воїном Сергієм.

«Він служив з одною метою – щоб над нами завжди було мирне небо»- сказав в проповіді о. Петро. – «Подвиг солдата-захисника є прикладом жертовної любові, про яку Христос говорить в Євангелії».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Попрощалися із волинським бійцем, який помер на Сході. ФОТО
07 вересень, 2018, 10:19