Суд позбавив нардепа мандата. ВІДЕО

Суд позбавив нардепа мандата. ВІДЕО
Вищий адміністративний суд позбавив Сергія Власенка депутатського мандата.

Відповідне рішення на засіданні 6 березня зачитав суддя Михайло Зайцев, ‒ пише Українська правда.

«Колегія суддів приходить до висновку, що викладені у позовній заяві обставини є обґрунтованими, а тому адміністративний позов підлягає задоволенню», ‒ зачитав суддя.

«Адміністративний позов голови Верховної Ради Володимира Рибака до народного депутата Сергія Власенка про дострокове припинення повноважень народного депутата задовольнити. Достроково припинити повноваження Власенка», ‒ додав суддя.

Він підкреслив, що рішення остаточне і оскарженню не підлягає.

Таким чином суд визнав, що Власенко, будучи народним депутатом, займався адвокатською діяльністю.

Як відомо, 1 березня голова ВР Володимир Рибак звернувся до ВАСУ з проханням позбавити Сергія Власенка депутатського мандату на підставі рішення регламентного комітету, який нібито відбувся 27 лютого.

Водночас депутати від опозиції, які є членами комітету, заявили, що комітет не збирався, а тому жодного рішення не приймав.

Однак, 4 березня більшість регламентного комітету відмовилась переглядати рішення про звернення до суду з проханням позбавити Власенка депутатського мандату.

6 березня Генеральна прокуратура підтвердила, що Сергій Власенко виступав на судах Юлії Тимошенко як захисник, а не як адвокат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До каких же пор это бесправие будет творится. Пока эти бандиты во власти??????? Уже терпение кончается такое слышать и смотреть.
Відповісти
И опять целая свора несудей. Скорее гнать и отправлять за решетку таких судей, которые судят не по Закону , а по указке Януковича. Всё это бесправие в стране идёт от него.
Відповісти
Мабуть треба діставати КАЛАША да стріляти їх разом з Янеком(Нема на ЇХ СТАЛІНА і БЕРІЇ)
Відповісти
Ось суддя справа ЦЕЖ(ХАБАРНИК)гляньте на його РИЛО!!!Щоб Ви здохли!!!! І в труні були в білих ТАПКАХ!!! ХА-ХА-ХА.ДЕБІЛЯКИ
Відповісти
Дайже ГОСПОДИ щоб їх дітей,внуків правнукі судили такі самі ДЕБІЛИ як і ВОНИ!!!ПОКАЙТЕСЬ ГРІШНИКИ(ГРІХИ ЗА ГРОШІ НЕ ОЧИСТИШ)
Відповісти
Да здравствует "самый честный и справедливый" суд в мире, который успешно убивает свободу, демократию в Украине!
Відповісти
Судді, можливо, і з не самими "презентабельними" обличчями, однак поступили по закону: не здав адвокатської ліцензії за 90 днів - прощайся з мандатом. "Закон суров - но он закон!" Тепер можливо, Тимошенко позбавиться цього "юриста" (завдяки "юридичному вмінню якого вона опинилася в тюрмі!) і її захист піде в більш правильному напрямку - не волання про "злочинну владу", а тяжка юридична доказова робота в безпідставності усіх звинувачень! Бог їй в поміч!
Відповісти
Шкода мадам, що ви не розумієте. Або замовний писака. Ви не розумієте елементарного. Це рішення це піз..ець всьому, правді, закону і всьому ...... Ждіть падли, ще знущайтесь, але колись остання капля впаде.. І тоді Вам всім, надіюсь гопнікам прийде піз..ець, це не буде Майдан... Це буде Чаушеско... Сподіваюсь скоро?
Відповісти
Я то розумію, а от ви - ні!Якщо буде режим, як після Чаушеску, то і вам буде 3,14здець - розбиратися не будуть - свій чи чужий! Лише закон і його дотримання УСІМА приведе країну до порядку! Зміна одного репресивного режиму іншим - це дорога в прірву!!
Відповісти
Через таких як ти і створюються режими. Треба зеленку пити кружками.... Де ці лікарі, куди вони дивляться?
Відповісти
Зайди в реєстр адвокатів, дія свідоцтва засудженого зупинена в лютому 2012 року. Навчіться розбиратися в елементарних питаннях, тоді ПР..астів буде менше.
Відповісти
Видно,що людина явно схиблена, не можна сміятися над хворими. Пошліть її в той суд,їй там місце.
Відповісти