Лучан просять упізнати злодійку

Лучан просять упізнати злодійку
Луцькі правоохоронці затримали 31-річну мешканку обласного центру Волині, яка заробляла собі на життя квартирними крадіжками.

Про це інформує СЗГ обласного УМВС.

Як повідомив перший заступник начальника Луцького міськвідділу міліції Геннадій Єпіфанович, зловмисниця діяла доволі банально: заходила в під’їзд будинку і перевіряла, чи є незачинені квартири. Знайшовши таке помешкання, вона заходила всередину і викрадала все, що «погано лежить». Це могли бути гроші, золоті вироби, побутові електроприлади, мобільні телефони.

«Інколи лучанка проникала до помешкання під приводом жебракування. Часом для цього вона брала із собою своїх дітей. Знаходячись у приміщенні квартири, громадянка, користуючись гостинністю господарів, вибирала момент, коли хазяї втрачали пильність, і скоювала крадіжки», - розповів міліціонер.

Як правило, злодійка спеціально обирала собі оселі пенсіонерів, бо немічні літні люди не могли дати відсіч пройдисвітці.

У правоохоронців є підозри, що жінка-злодій причетна до скоєння шахрайств, пов’язаних зі зняттям порчі та гаданням.

«Тож, якщо ви впізнали у цій громадянці особу, яка вчинила проти вас злочин – негайно звертайтесь з відповідною заявою до Луцького міського відділу», - закликають правоохоронці.

Підозрювана затримана, порушена кримінальна справа. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ця нагла кобила зі своїми дітьми не один раз до мене в двері ломилась - І СПРАВДІ СПОЧАТКУ ВОНА ДЬОРГАЄ РУЧКУ А ТОДІ ВЖЕ ЗВОНИТЬ/СТУКАЄ. Як я перший раз відкрив то той її шкет малий (пів метра зростом) в наглу почав сунутись мені буквально між ногами. Я ще руками за капішон його виволок, а так хотілось в'**ати з ноги шоб вилетів з підїзду назавжди, гівна кусок.
Відповісти
Останні новини
Лучан просять упізнати злодійку
19 січень, 2012, 13:56