У притулку підліток зґвалтував 8-річного хлопчика

У притулку підліток зґвалтував 8-річного хлопчика
В одеському притулку "Світанок" старший вихованець зґвалтував 8-річного хлопчика.

Про це повідомив радник голови обласної адміністрації на своїй сторінці в соцмережі, - повідомляє Уніан з посиланням на ТСН.

Тепер у притулку працює комісія. А заяви перевіряють правоохоронці і обласна служба у справах дітей. Розслідують не тільки можливий факт наруги, а ще й приховування злочину посадовими особами.

Завідувачка закладу наказала пресу в притулок не пропускати. Саме тут, за даними радника голови обласної адміністрації, 16-річний вихованець зґвалтував 8-річного хлопчика.

У соцмережі Артем Поланський заявив про систематичні знущання в притулку.

"З грудня 2017 року почав шукати вихід своїм "бісів". А саме - блукати в темряві голяка по притулку, ґвалтувати дітей молодшої групи, а у разі відмови - знущатися над ними і бити", - сказав Поланський. Працівники притулку і навіть колишній керівник обласної служби у справах дітей про всі ці факти знали, стверджує Поланський. Намагаємося зустрітися із завідуючою дитячого закладу. Але працівники притулку викликають приватну охорону. Неговіркі й вихователі установи, яких зустрічаємо під воротами. "Ніколи не могла подумати на цього хлопчика. Хороший, спокійний хлопчик, слухняний".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодий пі..р вийшов на полювання .Каструвати і всі діла .
Відповісти
Я би там ВСІХ КАСТРУВАВ !!! Риба гниє з голови ! ТВАРІ ! Таких потрібно відразу знищувати - привселюдно, а не приховувати !
Відповісти
Де ж ви бл...ді захисники геїв в Україні???? Вам так жаль піда..асів???
Дивитесь на європу?? Радієте. А ваші гниди гвалтують малолітніх. Я ЗА петлю їм на шию. Ганьба родичам. І вязниця тим хто їх захищає. Під..рів неповино існувати. Ніяких геїв і прочих.
Відповісти
а геї тут до чого? просто хлопці окремо від дівчат перебувають, тому він обрав беззахісних малих хлопчиків, гетеро-згвалтувань в 1000 разів більше, то каструвати всіх традиційної орієнтації?!
Відповісти
Була стаття і за геїв. Там одна овца їх захищала. Казала що то нормально бо то європа. А як на мене вони всі під..ари. І іх треба десь дівати..Так ти правий. Каструвати всіх за гвалтування. А нащо світові такі виродки? А під..ів на палю або в петлю. І тебе тоже бо ти бачу мазу тягнеш
Відповісти
Перекаструвати усіх ґвалтівників - однозначно погоджуюсь.
Далі кожен нехай спить з тим з ким хоче, якщо це за взаємною згодою, це не твоє діло, вінс. І справа зовсім не в Європі.
А «дівати кудись» треба в першу чергу таких як ти
Відповісти
Так само, якщо не більше, вистачає випадків сексу з малими дівчатами. 99% випадків залишаються невідомими. Е… ть навіть батьки, відчими, родичі. То що? Знищити всіх гетеросексуалів- натуралів?
Відповісти
вінс, Так само, якщо не більше, вистачає випадків сексу з малими дівчатами. 99% випадків залишаються невідомими. Е… ть навіть батьки, відчими, родичі. То що? Знищити всіх гетеросексуалів- натуралів?!
Де ж ви захисники традиційного сексу? А коми бути на цьому світі, вирішуєш не ти! Це боже діло
Відповісти
Останні новини
У притулку підліток зґвалтував 8-річного хлопчика
07 вересень, 2018, 15:06