Як вибрати авто-акумулятор*

Як вибрати авто-акумулятор*
Акумулятор – важливий пристрій в будь-якому автомобілі, а надто в сучасному, який нашпигований електричними приладами та всілякою електронікою. Та справа не тільки в електроніці, а й у можливості без проблем запустити двигун та почати рух.

В разі необхідності покупки акумулятора важливо правильно його вибрати. Звичайно, бажано зробити покупку максимально зручно, швидко та за прийнятною ціною. Все це забезпечує супермаркет AKYM.COM.UA.

Проблеми вибору підходящого акумулятора для авто


Купувати необхідно батарею, яка відповідає параметрам, що встановили виробники авто: ємність, напруга, габаритні розміри. Увагу треба приділити навіть деталям, які на перший погляд здаються другорядними. Наприклад, якщо треба стару батарею замінити на нову, то треба придбати таку, яка так само кріпиться до кузова – або верхньою планкою з довгими шпильками, або маленькими планками-прищіпками, розташованими знизу, інакше закріпити нову батарею не вдасться.

Усі автомобільні акумулятори поділяються на три типи:
• Такі, що обслуговуються. Батареї цього типу заповнені рідким електролітом. Під час роботи волога з такого акумулятора випаровується, і виникає необхідність її поповнювати.
• Такі, що мало обслуговуються. Вони не так швидко втрачають вологу, але час від часу їх теж треба перевіряти та доливати дистилят.
• Найбільш сучасні батареї взагалі не потребують обслуговування у вигляді поповнення водою. Їх треба тільки періодично заряджати.

Найбільш досконалими є акумулятори з пластинами, виготовленими з кальцію. Треба також відзначити новітній тип батарей – AGM. Електроліт в них знаходиться в сепараторах із скловолокна, розташованих біля кожної пластини.

Пропозиції від супермаркету AKYM.COM.UA


Супермаркет AKYM.COM.UA завжди готовий запропонувати покупцям великий вибір різноманітних за потужністю авто-акумуляторів, а також відповідних зарядних пристроїв для легкових та грузових автомобілів з доставкою по Україні. На сайті можна знайти всі типи акумуляторів від невеликих до досить потужних батарей і для будь-яких об'ємів двигуна. Замовлення зробити дуже зручно, зайшовши на сайт супермаркету та скориставшись автоматичною формою (кошиком). Можна замовити потрібний виріб і по телефону. Наявний асортимент завжди дозволяє покупцю знайти батарею для будь-якої марки авто за вигідною ціною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.