Влада Володимира-Волинського розчистить міські «нетрі»

Влада Володимира-Волинського розчистить міські «нетрі»
У Володимирі-Волинському досі не повісили номери на будинки, в яких розташовані територіальне медичне об’єднання, готель «Волинь», костели та міський суд.

Влада населеного пункт збирається вирішити цю проблему напередодні 1025-літнього ювілею міста, - пише Місто Вечірнє.

Мовляв, соромно буде якщо гості Володимира-Волинського блудитимуть у його «нетрях».

Міський голова дав підлеглим рівно місяць, щоб навести в цьому порядок, а редакція «Міста вечірнього» вирішила допомогти і підказати, де, здається, найперше повинні бути вказані номери на будинках.

Територіальне медичне об’єднання міста знаходиться на вулиці Павлова, але під яким номером ця будівля, невідомо. До речі, перед в’їздом до центрального входу лікарні тепер стоїть невеличкий шлагбаум, за який пускатимуть тільки спеціальні машини, щоб не було великого скупчення автомобілів, зайвого галасу та загазованості подвір’я медоб’єднання.

Але ми редакційним «бусиком» проїхали без перешкод, ніхто не піднімав і не опускав шлагбаум. Невже для цього ще стоятиме спеціальна людина?

Повертаючи назад на Ковельську, вперлися поглядом у приміщення Володимир-Волинського міського суду. Добре, ми з вами знаємо, що він знаходиться на вулиці Незалежності. Але під яким номером?

А далі два костели у місті – без номерів, будинок, де реєструють шлюби, – теж. Навіть готель «Волинь» на центральній площі міста не має номера.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Загинув актор Андрій Панін
07 березень, 2013, 10:37
Влада Володимира-Волинського розчистить міські «нетрі»
07 березень, 2013, 09:55