У Берліні створюють позитивний імідж Луцьку. ФОТО

У Берліні створюють позитивний імідж Луцьку. ФОТО
Делегація від Луцька бере участь у міжнародній туристичній виставці у Берліні.

Найбільша міжнародна туристична виставка ІТБ-2013 (Internationale touristische Börse) відкрилася у Берліні вчора, 6 березня. На виставці представлено понад 180 країн зі всіх куточків світу, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Луцьк вперше бере участь у виставці такого масштабу, що важливо для створення позитивного іміджу міста на міжнародному, зокрема європейському, туристичному ринку.

Участь міста Луцька в ІТБ-2013 стала можливою завдяки співпраці Луцької міської ради з Німецької організацією з міжнародного співробітництва GIZ.

Український стенд під назвою «Magic Ukraine» на виставці представляють міста Львів, Луцьк, Київ, Харків, Донецьк, Одеса, Черкаси, Севастополь та регіони: Крим та Поділля-Буковина.

Нагадаємо, що Луцьк під гаслом «Lutsk ‒ your honey city!» на виставці представляє делегація Луцької міської ради у складі начальника управління туризму та промоції Луцької міської ради Наталії Бунди, представників КП «Центр туристичної інформації та послуг» Олени Семенюк та Ліни Остапчук, голови Братства бджолярів землі Волинської «Ройовий стан» Володимира Дмитрука та члена Братства Антона Шотіка.

Також туристичні каталоги та інформацію про туристичні продукти Луцька і Волині відвідувачі виставки отримують від директора луцької туристичної фірми «Нові Мандри» Віталія Новицького.

6 березня для відвідувачів виставки було проведено першу презентацію Луцька. Охочі отримали можливість не лише ознайомитися з туристичним та культурно-мистецьким потенціалом Луцька, а й зіграти у гру «Побудуй Луцький замок» та скласти пазл із зображенням Луцького замку. Переможці були нагороджені подарунками із символікою Луцька.

Виставка триватиме до 10 березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці!!!!!!!!!!! Луцьк рулить!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Рулить ТЕРНОПІЛЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Хохлопітекі та дикуни позорникі!
Відповісти
В хаті неметено та в казані порожньо,а "господарка" подалася гостей до оселі запрошувати!)
Відповісти
Делегація представниць хоч би в порядок себе превела...
Виглядають як в село на ярмарку приїхали свиней продавати)
Відповісти
Останні новини
У Берліні створюють позитивний імідж Луцьку. ФОТО
07 березень, 2013, 11:17