Форми дзеркал для ванної кімнати*

Форми дзеркал для ванної кімнати*
Форма дзеркала є одним з найважливіших параметрів, які потрібно враховувати при його виборі. Фактично є десятки фігур, які можуть бути використані дизайнерами. Тут ми розглянемо найбільш поширені. Магазин Сантехімпорт пропонує вам великий вибір дзеркал для різних стилів та розмірів ванної кімнати.

Квадрат

Класичний варіант, який можна урізноманітнити рамками, під світкою та іншими цікавими дизайнерськими рішеннями.

Такі дзеркала зазвичай компактніші в порівнянні з прямокутними та овальними. Якщо ви не хочете бачити відображення деяких предметів, таких як корзина для білизни, ця компактність може бути вельми корисною. Також варто розглянути цей варіант при невеликих розмірах приміщення.

Прямокутник

дзеркало в ванну кімнату
дзеркало в ванну кімнату

Один з найпоширеніших варіантів. Таке дзеркало можна розмістити й на стіні, й на підлозі. Якщо підібрати предмет такої ж ширини, як умивальник, вдасться візуально зробити приміщення більш високим.

Прямокутне дзеркало можна зафіксувати вертикально чи горизонтально. Перший варіант краще підходить для окремої раковини, або ж якщо ви хочете бачити себе з голови до ніг.

Овал

Овальне дзеркало – гарний вибір для обмеженого простору на стіні, а також для елегантності ванної кімнати. На відміну від круглих предметів, овал краще вписується вузькі ніші. Його варто використати, якщо ви хочете отримати відображення на повну висоту, але в ширину місця на стіні не вистачає.
Як і прямокутні дзеркала, овальні варіанти можуть бути встановлені вертикально або горизонтально.

Круг

Кругле дзеркало може створювати цікавий контраст з іншими предметами у ванній кімнаті. Наприклад, у поєднанні з кутовою раковиною таке дзеркало буде згладжувати гострі кути. А в поєднанні з предметами округлої форми воно органічно доповнюватиме загальний стиль приміщення.

Можна закріпити кілька невеликих круглих дзеркал без рамок на стіні навпроти великого дзеркала, щоб створити незвичний ефект.

Шестикутник

У поєднанні з такими елементами дизайну, як мармур, овальні вмивальники, круглі ванни і декоративні світильники, такі дзеркала створюють цікаве поєднання класики й сучасності.

Пам’ятайте, що не всі шестикутники мають однакове співвідношення сторін. Одні предмети можуть бути більш витягнутими по довжині, інші – по ширині. Витягнуті предмети замінюють овальні чи прямокутні. Шестикутник з однаковими сторонами – альтернатива кругу чи квадрату.

Сюди ж можна віднести й восьмикутні варіанти. У відношенні дизайну вони мало відрізняються від попередніх, але мають більш згладжену форму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Форми дзеркал для ванної кімнати*
11 вересень, 2016, 17:48