Як у Луцьку Влад Яма майстер-клас проводив. ФОТО

Як у Луцьку Влад Яма майстер-клас проводив. ФОТО
Український танцюрист Влад Яма навчав лучан хореографії.

У межах Університетського балу, що став уже традиційним для Східноєвропейського національного університету, для всіх охочих організували майстер-клас із хореографії, ‒ пише сайт Луцьк-мама.

Для проведення майстер-класу запросили відомого українського танцюриста Влада Яму. Взяти участь у навчанні змогли всі охочі, незважаючи на вік та рівень хореографічної підготовки.

А охочих виявилося чимало. Вік танцюристів коливався від 4-х до 25 років. Тому, доки всі чекали на зірку, учасників довелося поділити на вікові групи.

Із невеликим запізненням прибув Влад Яма. Присутні зустріли його гучними оваціями. Артист зійшов на сцену в гарному настрої: «Коли ми запізнювалися на заняття, то покаранням було 10 віджимань. Приєднуйтесь!». Після цього він одразу «впав» на підлогу. Потому йому довго довелося заспокоювати зал, адже дітлахи не могли вгамувати емоції кожне слово зірки зустрічали гучним вереском.

Урок хореографії присвятили енергійному танцю джайв. Понад півтори години Яма розкривав його секрети луцьким танцюристам: задавав питання, відзначав найуважніших та робив зауваження порушникам порядку.

Атмосфера в залі була невимушеною та веселою. Серед учасників майстер-класу було безліч зовсім малих діток віком від 4 до 7 років. Вони хоч і швидко втомилися, проте продовжували всміхатися та працювати з усіма.

Всі учасники майстер-класу отримали спеціальний диплом.


Довідка
Джайв ‒ бальний танець, розроблений в Англії під впливом американського свінгу. Джайв є різновидом свінгу зі швидкими та вільними рухами. Сучасний джайв та свінг відрізняються один від одного, хоча більшість рухів та стиль схожі. У сучасних спортивних бальних танцях джайв є одним із пʼяти танців латиноамериканської програми

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як у Луцьку Влад Яма майстер-клас проводив. ФОТО
07 березень, 2013, 16:03