Подробиці смерті Андрія Паніна. ВІДЕО

Подробиці смерті Андрія Паніна. ВІДЕО
За декілька годин до смерті Андрія Паніна було номіновано на головну кінопремію Росії – «Ніка».

Він загинув у Москві в віці 50 років. Його знайшли мертвим у своїй квартирі. Правоохоронці заявили, що на час їхнього прибуття, Панін лежав на підлозі і не подавав ознак життя, - пише ТСН.

Вочевидь, актор «впав і вдарився головою», - кажуть у поліції. Подробиці смерті Паніна встановлять судмедексперти.

За декілька годин до смерті Андрія Паніна було номіновано на головну кінопремію Росії – «Ніка» - у номінації «Кращий актор» за роль у стрічці «Спокута». У 2013 році глядачі побачать ще дві стрічки з Паніним у головній ролі – «Шерлок Холмс» та «Гетери майора Соколова».

Наразі в квартирі актора проводиться дослідча перевірка. Поліція поки заяв не робить, але з джерела у поліції Москви стало відомо, що слідів пограбування у квартирі Паніна не знайшли.

Проте, стало відомо, що Андрій Панін міг померти ще 4 дні тому, адже рідні саме стільки часу не могли до нього додзвонитися.

Тим часом колеги актора, шоковані звісткою про його смерть, висловили свої співчуття і назвали смерть Паніна великим ударом по російському кінематографу.

Смерть «харизматичного злодія» Паніна не залишила байдужими багатьох - в інтернеті ця звістка миттєво розлетілася і стала буквально номер один для обговорення у соцмережах.

В одному зі своїх інтерв'ю ще у 2008 році актор зізнавався, що впевнений у своїй близькій смерті. Колись актор взагалі не бачив сенсу у житті після 43 років.

Попри те, що слідів пограбування у квартирі загиблого Паніна не знайшли, у мікроблогах поширилась думка, що смерть актора не випадкова, адже він помер від травми голови. Кримінальну версію виказала, зокрема, Ксенія Собчак.

Довідка


Андрій Панін народився 28 травня 1962 року в Новосибірську, виріс в Кемерово. Там він закінчив режисерський факультет Інституту культури. Деякий час актор пропрацював в Мінусинському театрі. У 1991 році він закінчив Школу-студію МХАТ (майстерня Олександра Калягіна) і став актором МХАТ імені А.П. Чехова. Панін відомий ролями у стрічках «Бригада», «Каменська», «Бій з тінню», «Втомлені сонцем-2» та багатьох інших.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подробиці смерті Андрія Паніна. ВІДЕО
07 березень, 2013, 18:02