Як вибрати висоту каблука?*

Як вибрати висоту каблука?*
Як і загальний стиль взуття, висота каблука має велике значення для вашого зовнішнього вигляду та комфорту. В середньому каблук має висоту 7-8 см. Але конкретно для вас може підійти більш низький або високий варіант. Взуття жіноче оптом від Optomarket має різні форми, тож зробити вибір може бути доволі складно. Розгляньмо особливості різних варіантів.

Основні типи каблука

Базова класифікація:
• 5 см. Достатньо низьке взуття, щоб ваші ноги не втомлювалися при тривалій ходьбі. Це хороший варіант, якщо вам доводиться весь день бути на ногах. Таке взуття добре поєднується з вінтажним одягом, широкими спідницями та платтями.
• 7-8 см. Класичний варіант. Поєднує елегантність і зручність. Такі туфлі можна носити і на роботі, і під час відпочинку. Вони непогано поєднуються з різними стилями одягу – від брючних костюмів до вечірнього плаття. Більш високі моделі вже є менш зручними і не призначені для тривалого носіння.
• 10 см. Типова висота каблука для туфель, які призначені для поєднання з вечірнім платтям. Таке взуття зазвичай підходить для вечірки, побачення, походу в ресторан. Просто ходити в ньому по місту чи в офісі не дуже зручно. Для додаткової опори багато туфель з каблуком висотою 10 см мають платформу спереду. Якщо раніше ви не носили високий каблук, радимо потренуватися протягом 1-2 днів удома. Інакше ризикуєте зламати взуття. Спочатку походіть трохи по квартирі, потім біля будинку. А вже потім можете вирушати на вечірку.
• Від 10 см. Як і в попередньому випадку, до таких туфель часто додають передню платформу. Далеко не кожній жінці підходить цей варіант. Його потрібно уважно поєднувати з одягом, косметикою і загальним стилем. Високе взуття привертає увагу.

Підбір по типу фігури

Звичайно, ви цілком маєте право носити ті речі, які вам подобаються. Але все ж доводиться враховувати й загальноприйняті правила. Ось кілька порад, які допоможуть визначити оптимальну висоту каблука в залежності від особливостей вашої фігури:

• Щоб зробити тіло візуально більш видовженим, поекспериментуйте з високим каблуком. Ноги виглядатимуть більш довгими у відкритому взутті.
• Тонкі ноги добре поєднуються з тонким низьким каблуком. З високою шпилькою ви стаєте ще більш худорлявою.
• Масивний широкий каблук – гарний вибір для повних ніг. У цьому випадку варто уникати тонких шпильок. Інакше через різкий контраст нижня частина фігури буде виглядати ще масивнішою.
Навіть невеликий каблук робить всю фігуру більш стрункою і витонченою. А ви завдяки цьому можете бути більш впевненою в собі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати висоту каблука?*
13 вересень, 2016, 15:42