У в'язниці на Волині здаватимуть ЗНО

У в'язниці на Волині здаватимуть ЗНО
Один з в'язнів Маневицької виправної колонії висловив бажання здавати ЗНО.

Для у виправному закладі організують пункт оцінювання, - пише Волинський інформаційний портал з посиланням на проректор із питань ЗНО Волинського ППО Надію Бобак.

Як повідомила проректор, за даними, які 6 березня надіслала директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, на Волині зареєстрували понад 7 тисяч майбутніх абітурієнтів, однак освітяни очікують, що ця цифра збільшиться, як мінімум, ще на тисячу.

«Це свідчить лише про те, що діти реєструвались на тестування переважно в останній день», - наголосила Бобак.

Окрім того, співрозмовниця зазначила, що досить часто школярі звертаються за довідками, зокрема цікавляться, чи можна після реєстрації доздати ще один предмет, або замінити вже обраний на інший. Таку неорганізованість випускників жінка пояснила тим, що діти не слухали порад і не вчитувалися в анкети.

Варто зауважити й те, що 21-му волинянину в реєстрації на тестування відмовили. Основними причинами цього була неуважність у заповненні анкет або відмова надати в користування свої особисті дані.

«А це є юридично важливо», - наголосила Бобак.

Не менш важливим фактом є те, що у Волинській області цього року відкриють ще один пункт тестування - облаштують його у Маневицькій виправній колонії.

«Один чоловік, який позбавлений волі, виявив бажання здати ЗНО. Він має на це всі права. Ми навіть перевірили, чи це жарт, чи серйозно. Як нам повідомили, засуджений є досить освіченим і культурним», - додала співрозмовниця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У в'язниці на Волині здаватимуть ЗНО
08 березень, 2013, 07:00