На Волині – нове інтернет-видання

На Волині – нове інтернет-видання
Днями в інтернет-просторі зʼявився нове інтернет-видання - «Вісті Каменя».

Адреса «інформаційно-аналітичного порталу Камінь-Каширського району «Вісті Каменя»– kamin.volyn.ua.

В редакції видання повідомили, що на «Вістях Каменя» публікуються новини та інші інформаційні матеріали, які стосуються, в першу чергу, життя району, а також подій Волині, України, світу.

«Сьогодні інформаційний простір району представлений, переважно, друкованою періодикою. Чого уже не достатньо. З розвитком інтернет-технологій епоха журналістів, як ексклюзивного монополіста у сфері оприлюднення інформації, закінчилася. І я бачу в цьому лише позитив. Особливо в масштабі порівняно невеликих територій – району чи міста», - каже головний редактор видання Богдан Пташник.

«Проблема в тому, що на наших теренах газетна площа, обмежена кількома аркушами та низькою періодичністю (один, від сили, два випуски в тиждень), по-перше не може забезпечити читачеві цілісної картини, а, по-друге, пропонує односторонній зв'язок зі «споживачем» інформації», - пояснив редактор.

Якраз ці переваги – оперативність подання інформації і можливість для читача оприлюднити свою думку – має інтернет-видання, зауважує Богдан Пташник.

Він пояснює: «Особливо я розраховую на активність громади в обговорені діяльності місцевої влади. До цього часу «громадські обговорення» були, практично, формальністю і зводилися до нарад, засідань і круглих столів за участю представників влади, або ж обмежувалися розміщенням анонсів про подібні заходи. Відсьогодні мешканці району мають можливість висловити свою позицію під час коментування, чат-обговорень, або ж розмістити її в своїх блогах».

«Якщо вже мова зайшла про посадовців, то окремо розраховую на активність людей в наповнені рубрики «паркан». Сьогодні в кожного під рукою є цифровий фотоапарат, принаймні, телефон з фото-відеокамерою та диктофоном. З їх допомогою можна зафіксувати недоліки чи недопрацювання в діяльності посадових осіб (рівно, як і позитив вищезгаданих). На умовах анонімності, що дуже важливо для локальних територій», - каже Богдан Пташник.

«Сподіваюсь, що це піде на користь в першу чергу саме районним посадовцям», - додає редактор.

У редакції зазначають, що наразі видання на етапі остаточної укомплектації новими рубриками та функціональними можливостями сайту.

Інформаційний майданчик відкритий для дописів зареєстрованих користувачів в рубриках «Блог» і «Паркан». На черзі «Онлайн-обговорення»

Зараз на сайті є рубрики «Новини», «Блог», «Медіа» та «Паркан».

Нагадаємо, у четвер, 7 березня, волинській громадськості презентували ще одне нове інтернет-видання Волині - «сайт позитивних новин «Волинь inform».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Богдане, я тебе вітаю, бажаю творчих злетів!
Передзвони мені, бо я ніяк не можу віднайти твій номер телефону:
050-223-22-64
Відповісти
Специфічний журналіст, скрізь "тиче свого носа". Бережіться посадовці району, тепер Ви в об єктиві на кожному кроці.Камінь-Каширський запахне демократією,це Вам незааганжована владою районна газета "Полісся".Ти паче, що наповнювачами інформації будуть не тільки журналісти редакції,а й і вся громада району. Хай живе демократія!!!
Відповісти
Те же яйца только в профиль )))
Відповісти
Буде стимул всім нам працювати краще...Для району це великий плюс
Відповісти
Пташник,судячи з текстів, розумний журналіст. Вітаю. Будемо читати. Лише щоб не пішов на поводу у влади.
Відповісти
Якраз цінність журналіста й полягає в тому, аби він скрізь "тикав свого носа", а не був привязяний ланцюжком до чиновницьких задів. Запиши собі це, щоб не забути.
Відповісти
Інтернет-видання появилось,але доступу туди немає? Набираю,а до серверу не доступитись?
Відповісти
Видно,щоб туди всі носа не тикали і не писали нічого лишнього?
Відповісти
Правди чомусьна порталі не друкують,а більше похвали.
Відповісти
Які недоліки і хто надрукує таке на порталі? Написав на портал про те як Єремеєв виборців купував по 200 грн,але вже пройшов тривалий час і хвалені модератори чомусь не дали до друку.
Відповісти
Навіть Ваш Волинь POST не зміг таке надрукувати,адже свобода слова у нас тільки на словах.
Відповісти
Останні новини
На Волині – нове інтернет-видання
08 березень, 2013, 14:15