Після удару блискавки на дереві побачили Божу Матір. ФОТО. ВІДЕО

Після удару блискавки на дереві побачили Божу Матір. ФОТО. ВІДЕО
У місті Стрий на Львівщині, на зрізі дерева у парку з'явилось зображення, в якому віряни впізнали ікону Божої Матері.

Інтерес до цього дива такий великий, що інспекторам ДАІ довелося змінити рух у місті, аби пропустити всі автівки із прочанами, йдеться в сюжеті ТСН.

Образ виник на ясені після того, як у дерево влучила блискавка. Він проступив на зрізі спиляної гілки.

Першою чітке зображення Богородиці на дереві побачила жителька Стрия Ярослава Васильєва, коли з товаришкою і сином поверталася з поліклініки через парк.

«Кажу: Оля, дивить, постать Божої Матері! Вона подивилася і каже: я не бачу. Каже, не говори нікому, бо тебе в психушку заберуть», - розповіла жінка.

Тепер до дерева, на якому з'явилось зображення Матері Божої, приходять тисячі людей з усієї Західної України. Місцеві, які живуть поруч, кажуть, що люди приходять до парку навіть уночі. Віряни торкаються дерева, дехто навіть намагається відламати шматочок кори. Щоб зупинити таких ентузіастів тут поставили 2-х охоронців із найближчої церкви.



Люди моляться, співають духовні пісні, озвучують власні прохання.

Ніхто з паломників не сумнівається, що зображення на дереві – це диво, а не чийсь малюнок.

А от священики обережні у своїх висновках. «Добре бачу, що там ніхто того не малював, це не залишено людською рукою. Але до того треба дуже обережно відноситися. Неможна поспіхом будь-що називати чудом і дуже дивуватися. Можливо, тому зображенню буде знайдено якесь природне пояснення», - каже настоятель храму святих Володимира і Ольги о. Михайло Ільницький.

Територію довкола парку патрулюють правоохоронці. Працівники ДАІ регулюють рух автомобілів з паломниками. Кілька вулиць перекрили, інші зробили односторонніми.

«Тимчасові знаки виставляються вже і на вихідні дні. Ми плануємо організувати цей круглий рух з метою уникнення масових скупчень і утворення заторів на цій ділянці дороги», - повідомив в.о начальника відділення ДАІ Стрийського міськвідділу міліції Андрій Баранишин.

На вихідні у Стрию очікують справжній бум прочан. Місцеві такому релігійному туризму тільки радіють.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто шукає - той знайде. Господи помилуй, любить у нас народ приймати бажане за дійсне.Такі люди лякають, нездорових-то на Західній Україні не бракує. Невже так багато неерудованих людей у нас?!
Відповісти
...в якому впізнали ікону Божої Матері. :)))
Відповісти
Так Юрій. Вони не барани. Вони освідчені люди, що вміють тверезо, критично мислити, аналізувати побачене, робити логічні висновки. Вони добре розуміють причину та наслідок. Так є через тисячі років еволюції, розвитку науки, техніки, космічним польотам, можливістю безмежного доступу до всієї інформації набутої людством за весь час розвитку. Вони не барани. Це розумні, ДУМАЮЧІ люди. І те що інколи вони цілують обоссані стіни, ще не дає нікому права називати їх баранами.
Відповісти
Не хочеться бути невіруючим Фомою, але почитайте в Вікіпедії про "дубильные вещества" або тут http://www.germostroy.ru/opinion/derevo.html - хоча людям простіше (і здоровіше) буде повірити в дивО!
Відповісти
Слава Дажбогу! Ось як час від часу стає очевидним прагнення українського народу позбутися юдо-масонського християнізму та повернутися до справжньої рідної прадавньої віри батьків! Поклонятися треба сонцю і деревам а не жидівським святощам: Йорданам, Єрусалимам та Ієгошуам. Чудесне Явлення в Стрию нашої української праматері Лель віщує скоре осяянння нашого народу правдою МАГА-ВІРИ!!!
Відповісти
предлагаю молиться картошке и морковке заодно.
а строгание винегрета оформлять как жертвоприношение.
весна пришла, полезли обостренья.
Відповісти
Господи, 21-й век, и столько сумасшедших! Нежели галоперидол из продажи пропал?
это же ужасно!
Відповісти
ну блискавка - це щось нове... такого ніде не чув
Відповісти
ого Я не знала що і таке може бути від грози...
Відповісти
Матир Божа зявляэться для того щоб навернулися люди до Бога. Вона завжди е з нами. Тильки ми цього не хочемо бачити и прийняти. Як би ви знали як вона нас любить то ви б плакали. Молится и постить.

Відповісти
вона дуже хороша
Відповісти
Останні новини
Після удару блискавки на дереві побачили Божу Матір. ФОТО. ВІДЕО
08 березень, 2013, 15:35