У Львові націоналісти готують «гарячий» прийом співаку з Луцька

У Львові націоналісти готують «гарячий» прийом співаку з Луцька
Громадський активіст і представник «Добровольчого руху ОУН» Олег Окопський заявив, що популярному співакові Дмитру Монатику з Луцька готують «теплий прийом» у Львові. Також він закликав зробити аналогічне у інших містах.

Про це повідомляє 24 канал.

За його словами, Монатик активно гастролює територією Росії та навіть там знімається у рекламі.

«Співачок Монатік активно гастролює Україною та навіть буде давати концерти в Тернополі (вже є афіші). У Львові він безперечно не буде давати своїх меншовартісних концертиків (наше патріотичне середовище не дозволить)», – зауважив Окопський.

Крім того, представник націоналістичного руху закликав «свідомих тернополян, франківчан та свідомих українців по всій Україні не допускати у своїх містах шабаші такого роду запроданців («Время и стекло», MOZGI, LOBODA та іншої шушери)».

«Я розумію, що це важко, це набридло робити, це провокує певні збурення і напругу. Але сидіти в мокрих окопах місяцями також не надто приємне явище. Набагато зручніше сидіти вдома та кидати у Facebook патріотичні постики та картинки, кричати «Путін – х**ло». Але якщо ми – не в окопах, то маємо захищати наші моральні та ціннісні кордони тут, на місці. Бо, коли сьогодні ми закриємо очі на таку поведінку «наших" псевдоартистів, то завтра не матимемо морального права звинувачувати владу у співпраці з ворогом», – зауважив активіст.

Керівник Економічного бойкотного руху у Львові Олег Радик, зі свого боку, заявив, що «Монатіка у Львові не буде, допоки той не визнає привселюдно окупанта окупантом».

Додамо, що квитки на найближчі концерти співака вже можна придбати у Черкасах, Запоріжжі, Одесі та Києві.

До слова, наразі на сторінці у Facebook Окопського інформації про концерт Монатіка у Львові у вільному доступі немає.

Нагадаємо, 7 жовтня 2017 року у Львові активісти зірвали концерт Сергія Бабкіна, якого звинувачують у гастролях Росією, дійшло навіть до сутичок. Активісти оприлюднили аудіозапис розмови з Бабкіним, де він відмовився визнавати Росію агресором, проте перед публікою, яка зібралася на концерт у Дніпрі, музикант таки визнав сусідню країну агресором.

Згодом, на початку березня 2018 року, активісти вже влаштували теплий прийом Ірині Білик. Активісти, зокрема, зайшли до гримерки співачки та вимагали у неї визнати Росію країною-агресором та окупацію Криму.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк батьківщина сраного Шманатіка, чим і гордиться
Відповісти
Чим гірше-тим краще. Щиро радію, коли на Україні виникають конфлікти на націоналістичному підгрунті. Це запорука розвалу сталінсько-ленінськой держави (України).
Відповісти
Гнида прокацапська ,що ще можна сказати .
Відповісти
Мені цікаво, чому жоден Окопський і подібні йому побратими не піднімають істерику стосовно Липецько та іншого шоколадного гешефту у країні агресора, не скачуть на Банковій у Києві, тай в інтернеті ніби води в рот набрали??? Виходить шлюхи ряжені, лижуть провладний чобіт своїми гнилими язиками
Відповісти
Ніколи не розумів шманатіка. пісні заради бабла. ГНИЛЬ...
Відповісти
Останні новини
У Львові націоналісти готують «гарячий» прийом співаку з Луцька
15 вересень, 2018, 10:44