На Волині туристи змагаються в спортзалі

На Волині туристи змагаються в спортзалі
Зимові змагання з пішохідного туризму відбулися в закритому приміщенні.

На турнір, який відбувався в Камені-Каширському, приїхали двадцять юнацьких команд з одинадцяти районів регіону, - пише ВОДТРК.

Такі змагання проводяться в Україні не так давно, але вже встигли набути популярності серед туристів-пішохідників. Взимку вони не мають можливості тренуватися та змагатися на місцевості, тому спортсмени підвищують свою майстерність у шкільних спортзалах.

Діти переправлялися по перильній мотузці, спускалися схилом, в’язали туристичні вузли. В другому класі складності перше та друге місця вибороли учні школи села Раків-Ліс. Третє місце в команди з Рожищенського району. Фаворитами змагань у третьому класі складності також не було рівних господарям – учням Раків-Ліської школи.

Змагання відбувалися в школі села Раків-Ліс не лише тому, що тут успішно діє туристичний гурток. Заклад має статус «школи сприяння здоров’ю», а відповідно і добру базу – спортивний, тренажерний зали, сучасний спортивний інвентар.

До слова, навчальних закладів, віднесених до національної мережі «шкіл сприяння здоров’ю», у Камінь-Каширському районі два – у селах Раків-Ліс та Ворокомле.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будь-ласка виложіть відео.
Відповісти
Останні новини
На Волині туристи змагаються в спортзалі
09 березень, 2013, 07:00