У селі на Волині взялися за дорогу, яку не ремонтували півстоліття

У селі на Волині взялися за дорогу, яку не ремонтували півстоліття
На вулиці Шевченка в Ощеві, що у Горохівському районі, яку по-сільськи звуть «Примусовою», востаннє асфальтне покриття клали ще у 70-х роках минулого століття.

З цього часу кілька разів проводили ямкові ремонти, проте сильні морози та важка сільськогосподарська техніка брали своє: кількість вибоїн збільшувалася. Та от напередодні Дня незалежності України вздовж цієї вулиці, а також інших в Ощеві та Терешківцях на місцях, де були ями з’явився новий асфальт, - пише Район.Горохів.

Голова Терешківцівської сільської ради Тамара Войтович розповідає, що на ремонт доріг у селах цьогоріч виділили 130 тисяч гривень, ще 70 тисяч попередньо заклали на цю справу у бюджеті громади. Для виконання робіт найняли бригаду приватного підприємця Карапета Асатуряна. Значну частину робіт уже встигли виконати.

До слова, цьогоріч стараннями сільської ради на кладовищі в Ощеві встановлюють нову огорожу, на придбання якої виділили 100 тисяч гривень, до місцевої школи планують закупити 4 нові дошки та звукову апаратуру, на які загалом витратять 23 тисячі 480 гривень.

Тамара Войтович також мовить, що Терешківцівська сільрада – одна з небагатьох у районі, які компенсовують із власного бюджету вартість харчування учнів молодших класів, а це немало-небагато 1445 гривень в рік на одну дитину. Словом, жителям громади є чим гордитися.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А технологія укладання асфальту так і залишилася із 70-х, вручну((( Карапет, а де асфальтоукладальник????
Відповісти
Останні новини
У селі на Волині взялися за дорогу, яку не ремонтували півстоліття
17 вересень, 2018, 18:15