У Луцьку торгували місцями під автосервіс

У Луцьку торгували місцями під автосервіс
У Луцькій міській раді 19 січня відбулися торги з продажу права оренди земельних ділянок – за два лоти з аукціону вдалося зібрати для міської казни загалом 170 тисяч гривень.

Про це повідомив відділ інформаційної роботи міської ради.

«Земля – є і завжди залишатиметься єдиною стабільною цінністю, тому саме в неї варто вкладати кошти», - наголосила перед початком торгів заступник міського голови Лариса Соколовська. Також вона зазначила, що аукціон, відповідно до законодавства, є єдиним шляхом придбання права оренди землі комунальної власності.

На аукціон виставлялося продаж права оренди двох земельних ділянок. Лот №1 – земельна ділянка на вулиці Гордіюк, 15. Площа земельної ділянки – 0,1155 га, цільове призначення – для будівництва та обслуговування мийки автотранспорту. Термін оренди – 5 років.

Цей лот виставили за стартовою ціною 63 387,17 грн, без ПДВ. За лот змагалися два учасники торгів. Зрештою, право оренди земельної ділянки було продане за 76 тисяч 67 гривень.

Лот №2 – земельна ділянка на вулиці Набережній, 29. Площа земельної ділянки – 0,0472 га, цільове призначення – для розташування автосервісу з стоянкою автомобілів, термін оренди – 5 років.

Стартова ціна лота – 19 511,73 грн. Участь у торгах за цю земельну ділянку взяло троє претендентів.

За результатами торгів за право оренди земельної ділянки, переможець торгів перерахує до міського бюджету 93 612 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку торгували місцями під автосервіс
19 січень, 2012, 16:10