Як вибрати MacBook для роботи, ігор та навчання?*

Як вибрати MacBook для роботи, ігор та навчання?*
Якщо ви думаєте про придбання нового MacBook, ця стаття допоможе зрозуміти, яка саме модель краще підходить для різних потреб.

Магазин техніки Apple в Одесі за адресою https://skay.ua допоможе вибрати якісну оригінальну техніку від Apple. На сьогодні ця компанія випускає чотири варіанти ноутбуків: MacBook, MacBook Air і два MacBook Pro (13-дюймовий і 15-дюймовий).

Для роботи

Купуючи новий Mac, ви безкоштовно отримуєте набір офісних програм iWork. Вони фактично є аналогами Microsoft Word, Excel, PowerPoint та іншого стандартного ПО Windows.

Якщо ви плануєте активну роботу, можете розглянути 15-дюймовий MacBook Pro. Від 13-дюймової моделі він відрізняється розміром екрану, тому є дещо комфортнішим для очей. Але якщо ви плануєте підключати ноутбук до монітору, діагональ дисплея не має значення. Також MacBook Pro 15 має більше оперативної памяті, більше флеш-пам’яті й дешо потужнішу відеокарту, але трохи слабший процесор.
13-дюймовий MacBook Pro компактніший. Він може бути кращим варіантом, якщо ви часто подорожуєте і працюєте не в офісі чи з дому.

Для навчання

У багатьох студентів вимоги до ноутбука такі ж, як і у бізнес-користувачів. Вони хочуть мати можливість легко носити свій MacBook на лекції й з них. Зазвичай їм не потрібні дуже потужні пристрої, якщо тільки навчання не пов’язане з обробкою відео чи графічним дизайном.

В цьому випадку можна розглянути MacBook Pro або більш бюджетний MacBook Air. Але зверніть увагу, що останній не оновлювався з 2015 року. Тому ця модель може не задовольнити вас співвідношенням ціни і якості.

Для ігор

Бібліотека ігор для Mac постійно розширюється, особливо з моменту запуску сервісу Mac App Store і оголошення підтримки SteamVR у 2017 році. А завдяки запуску Windows через Boot Camp власники MacBook можуть насолоджуватися й іграми для ОС від Microsoft.

Для геймерів ми рекомендуємо 15-дюймовий MacBook Pro. Це найпотужніша (хоча й найдорожча) модель. Тут є відеокарта AMD Radeon Pro 555X (або 560X) з 4 Гб VRAM. Завдяки такій потужності лептоп випереджає навіть деякі настільні комп’ютери Apple.

Досить потужною є й відеокарта Intel Iris Plus Graphics 655 в 13-дюймових MacBook Pro 2018 року. Вона цілком відповідає системним вимогам багатьох сучасних ігор. Але не завжди вдасться грати на максимальних налаштуваннях. Можна також використовувати зовнішній графічний прискорювач (eGPU).

MacBook і MacBook Air недосить потужні для сучасних вимогливих ігор. Але їхніх характеристик може вистачити, якщо ви плануєте запускати інді-ігри чи якісь зі старіших ігор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: MacBook, техніка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Oktoberfest у Луцьку. ФОТО
18 вересень, 2016, 13:27
Як вибрати MacBook для роботи, ігор та навчання?*
18 вересень, 2016, 12:53