Як правильно турбуватися про акумулятор iPhone 6s?*

Як правильно турбуватися про акумулятор iPhone 6s?*
Якщо батарея iphone 6s ще нова і з нею все гаразд, вона повинна забезпечити день автономної роботи смартфона. Пристрій швидко розряджається? Акумулятор роздувається? Часто цьому можна зарадити завдяки правильній експлуатації пристрою. Кожна батарея з часом починає працювати гірше. Але є кілька порад, які допомагають вповільнити цей процес.

Особливості догляду

Дотримуйтеся наступних порад, щоб акумулятор працював довше:
• Уникайте екстремальних низьких і високих температур, особливо тепла. Батарея розрахована на роботу при 16-22°C. Якщо смартфон нагрівається до 35°С і вище, це може негативно вплинути на джерело енергії. При тривалому надмірному нагріванні iPhone розряджатиметься швидше. Головне правило – ніколи не залишайте гаджет на сонці, в розігрітій кімнаті чи автомобілі. Покладіть його туди, де є тінь і хоч якась прохолода. Наприклад, вдома краще тримати його на затіненому столику в спальні. Оскільки в цій кімнаті температура зазвичай комфортна для людей, вона повинна підходити й електроніці.
• Використовуйте найновішу версію iOS. Якщо вас турбують можливі порушення роботи смартфона, дочекайтеся результатів тестів операційної системи від відомих блогерів. Кожне оновлення зазвичай підвищує ефективність роботи батареї. Вона розряджається повільніше. Заряджати її доводиться рідше. А завдяки цьому вона стає довговічнішою.
• Регулярно заряджайте батарею. Якщо вона тривалий час не функціонує, її ємність зменшується. Навіть якщо не користуєтеся смартфоном, час від часу корисно трохи «освіжити» акумулятор.

При зберіганні пристрою

Якщо ви не користуєтеся смартфоном протягом тривалого часу, зберігайте його з 50% зарядом батареї. Якщо ви не збираєтеся використовувати свій iPhone протягом кількох тижнів чи місяців, половинний заряд допоможе продовжити термін служби батареї. Якщо при зберіганні акумулятор заряджений на 100%, його ємність при тривалому зберіганні знижується.

Ще кілька порад:

• Вимикайте смартфон перед тривалим зберіганням.
• Зберігайте пристрій при температурі до 32°С. Важливо потурбуватися про те, щоб акумулятор не був пошкоджений через тепло чи вологу.

Для старих моделей iPhone рекомендувалося уникати повного розряджання батареї. Але ця порада не стосується нових моделей смартфонів Apple.

Наведені тут поради будуть корисні й для власників iPad. Якщо ж акумулятор пристрою вже не виконує свої функції повноцінно, встановіть нову оригінальну батарею. Вона також розряджається надто швидко? Тоді проблему потрібно шукати в програмному забезпеченні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як правильно турбуватися про акумулятор iPhone 6s?*
18 вересень, 2016, 16:14