Як зрозуміти, що настав час переходити на виділений сервер?*

Як зрозуміти, що настав час переходити на виділений сервер?*
В наш час майже кожен успішний бізнес повинен бути присутнім в інтернеті. Налаштування онлайн-ресурсу включає кілька етапів, одним з найважливіших з яких є вибір хостинга. На старті підприємницької діяльності багато компаній вибирають бюджетні рішення зі спільним використанням ресурсів сервера. Однак з часом можуть знадобитися покращення, яких віртуальний хостинг вже не може забезпечити. Як зрозуміти, що вже зараз варто подумати про виділені сервери в оренду? Нижче наведено кілька типових ознак, які вказують на це.

Клієнти потребують кращих гарантій безпеки


Безпека є важливою для будь-якого онлайн-бізнесу, особливо якщо ви маєте справу з конфіденційною інформацією клієнтів. Якщо дані потраплять в чужі руки, можуть виникнути проблеми. Віртуальний хостинг використовує лише інструменти провайдера. Наприклад, якщо хостингова компанія не оновлює протоколи безпеки вчасно, ваш сайт стає більш вразливим до кібератак.

Виділений сервер дозволяє використовувати власні функції безпеки. Завдяки цьому можна створити надійний бар’єр, що відповідає потребам вашого бізнесу.

Нинішнє рішення не справляється з трафіком

Якщо ваш бренд стає більш популярним, кількість відвідувачів сайту зростає. Якщо сервер не справляється з підвищеним навантаженням, ви можете втратити бізнес. Якщо ви бачите, що сервер часто перенавантажений, варто подумати про виділене рішення від хостингу Ukraine.

Клієнти скаржаться на повільний сайт

Ніхто не хоче відвідувати сайт, на якому кожна сторінка завантажується протягом хвилини. Згідно звіту американської консалтингової компанії Nielsen Norman, 47% інтернет-користувачів бажають завантаження сайту протягом менш ніж 2 сек. 40% відвідувачів готові покинути сайт, якщо він завантажуватиметься довше 3 сек. Google вважає, що час завантаження сторінки є важливим атрибутом SEO.

Віртуальний сервер розподіляє свої ресурси рівномірно між усіма користувачами. Якщо кілька сайтів мають інтенсивний трафік, завантаження веб-сторінок може вповільнитися. Перехід на виділений сервер вирішує цю проблему. В цьому випадку всі ресурси отримує один сайт.

Ви не можете запускати власні скрипти

Більшість хостинг провайдерів не надають розширені можливості для програмування з міркувань безпеки та через обмеженість ресурсів. Однак виділений сервер дозволяє вам самостійно вибирати програмне забезпечення й надає доступ до розширених налаштувань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як зрозуміти, що настав час переходити на виділений сервер?*
18 березень, 2016, 16:36