У Луцьку очікують «десант» київських фанатів

У Луцьку очікують «десант» київських фанатів
Фанати київського «Динамо» приїдуть в Луцьк неорганізованими групами ‒ потягами та автобусами.

Передматчева нарада за участі представників команд, арбітрів, делегата та інспектора ФФУ Арсена Сімонова та адміністрації ФК «Волинь» відбулася 10 березня на стадіоні «Авангард», ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Окрім вирішення організаційних питань, було затверджено ігрову форму: «Волинь» зіграє у білих кольорах, «Динамо» ‒ у синіх.

Офіційні представники ФФУ відзначили, що ігрове поле на «Авангарді» придатне для проведення матчу, хоча погодні умови істотно вплинули на хід підготовки до гри. Наразі працівники домашньої арени «Волині» прибирають сніг із захисної плівки, яку відкриють перед початком поєдинку. Так само прибираються й сидіння для глядачів, бігові доріжки.

Перший матч сезону викликав неабиякий ажіотаж у місті, але станом на ранок неділі, 10 березня, квитки у касах ще є, і вболівальники можуть придбати їх.

До Луцька планується десант київських фанатів – вони прибудуть неорганізованими групами потягами та автобусами. Для забезпечення громадського порядку під час проведення матчу буде залучено до 300 працівників УМВС, стюардів та приватної охорони.

Нагадаємо також, що удень з 15:00 до 21:00 буде перекрито рух транспорту на проспекті Президента Грушевського (крім громадського).

Матч між київським «Динамо» та луцькою «Волинню» розпочнеться о 17:30.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.