Смертельне отруєння на Волині: медики розповіли про стан постраждалих

Смертельне отруєння на Волині: медики розповіли про стан постраждалих
Вагітна жінка та двоє хлопчиків, які отруїлись у селі Боровне Камінь-Каширського району, проходять обстеження у районній лікарні.

Наразі вони проходять обстеження. Лікарі припускають харчове отруєння, - про це у коментарі інтернет-виданню Волинь24 повідомила головний лікар Камінь-Каширської центральної районної лікарні Людмила Потягайло.

«Стан дітей і мами на сьогодні (19 вересня, - ред.) задовільний. Їхньому життю уже нічого не загрожує. Наразі вони проходять обстеження», - зазначила лікар.

Вона додала, що двоє хлопчиків та матір потрапили до лікарні у відносно задовільному стані із типовими симптомами отруєння: блювота та розлади шлунку.

«Симптоми подібні до кишкової інфекції. Враховуючи, що це була вся сім’я і всі одночасно захворіли, то можна припустити що це саме харчове отруєння», - підсумувала Людмила Потягайло.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Смертельне отруєння на Волині: повідомили попередній діагноз постраждалих

Нагадаємо, 18 вересня до лікарні у Камені-Каширському доставили чотирьох дітей та одного дорослого, які отруїлися у селі Боровне. Хлопчик із села Рованці Луцького району 2016 року народження помер. Ще один хлопчик перебуває на лікуванні у Волинській обласній інфекційній лікарні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Смертельне отруєння на Волині: медики розповіли про стан постраждалих
19 вересень, 2018, 18:05