Сотні людей вийшли на вулицю через кадрові зміни на «Волиньторфі», - «Свобода»

Сотні людей вийшли на вулицю через кадрові зміни на «Волиньторфі», - «Свобода»
У Маневицькому районі сотні людей вимагають не змінювати директора торф'яного підприємства.

9 березня 2013 року в селі Прилісне відбулися збори трудового колективу заводу «Сойне» ДП «Волиньторф» та мешканців населеного пункту, які засвідчили свою принципову незгоду зі спробами змінити керівництво підприємства, - повідомили в прес-службі ВО «Свобода».

Участь в зібранні взяли понад 500 осіб.

Учасники зборів оцінили менеджмент нинішнього директора підприємства Івана Киричика як найбільш успішний і вдалий. На зборах виступив депутат Волинської облради Микола Давидюк (ВО «Свобода»), який засвідчив позицію політичної сили у зазначеному питанні.

«Задля того, щоб завод торфобрикетів у селі Прилісне й надалі працював прибутково та забезпечував мешканців високооплачуваною роботою, необхідно виконати три умови. По-перше, зберегти монолітність та єдність колективу у питанні відстоювання нинішнього керівництва підприємства. По-друге, не допустити зміни державної форми власності підприємства. І, по третє, не дозволити входження на підприємство олігархічних інвестиційних фондів», - заявив він.

Нагадаємо, в Кабміні вирішили змінити директора заводу, але на Волині такою ухвалою задоволенні не всі.

Так, депутати Маневицької районної ради 27 лютого звернулися до президента Віктора Януковича та прем'єр-міністра Миколи Азарова з проханням не звільняти Киричика.

Того ж дня на державному підприємстві «Волиньторф» відбувався мітинг працівників промислового об'єкту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
РЕСПЕКТ "С В О Б О Д І!!!" Єдина політична сила,яка вболіває і відстоює права знедоленого,обманутого,обкраденого народу.
Відповісти
Не смішіть
Відповісти
Збори трудового колективу "Сойне" в с. Прилісне ініціював народний депутат України Єремеєв І.М. Він проводив збори в Будинку культури як народний депутат від 23 округу, в президії був також голова Маневицької райради Зінчук П.Р. На зборах Єремеєв І.М. виніс питання про підтримку директора заводу Киричика І.М. - і всі проголосували "за". Заручившись 100%-вою підтримкою працівників заводу "Сойне", Єремеєв І.М. пообіцяв на цьому ж тижні зустрітись з Міністром Ставицьким щоб донести позицію трудового колективу і відстояти директора Киричика І.М. Люди також засвідчили свою готовність масово їхати в Київ, якщо це буде необхідно, і перед Кабміном відстоювати свої права. А від представника "Свободи" Давидюка, який поспіхом приїхав за Єремеєвим І.М. - була лише репліка із залу. Ось Вам і всі заслуги "Свободи"...
Відповісти
А хто ж іще буде ? може , представник тої партії , що обєщала "вєрнуть страну народу" --- Адам мартинюк чи петро бущик?
Відповісти
Округ, по якому до ВР голосувала більшість за компартію і ПР. То ж тепер хай дивляться як їм вони "допомагають"..!
Відповісти
Де фото "100" людей? "Свобода" завжди за собою фото тягає, то де докази - пустозвони?!:)
Відповісти
Останні новини
Сотні людей вийшли на вулицю через кадрові зміни на «Волиньторфі», - «Свобода»
10 березень, 2013, 16:10