«Їдь на АТО і там ї*и людей»: у Ковелі порушник ПДР з «групою підтримки» скандалив з патрульними. ВІДЕО

«Їдь на АТО і там ї*и людей»: у Ковелі порушник ПДР з «групою підтримки» скандалив з патрульними. ВІДЕО
У Ковелі полісмени вгамовували порушника ПДР, який викликав на свій захист групу чоловіків.

Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Волинської області.

Зазначають, що інцидент трапився кілька днів тому у Ковелі.

Водій не увімкнув покажчик повороту, його зупинили патрульні та винесли постанову. І якщо спочатку чоловік визнавав своє порушення, то потім став конфліктувати з полісменами та ображати їх.

Тим часом, до правоохоронців підійшло 2 невідомих осіб, які почали кричати, виражались нецензурними словами, провокували ще більший конфлікт.

«Їдь на АТО і там ї*и людей!», «Ти моїми податками кормишся!», «Що хочу, те буду робити!».

«Такі фрази чули патрульні зі Сходу України, які нині несуть службу в Ковелі.

Але наші патрульні завжди ввічливі і терплячі, адже вони спілкуються з громадянами України. Полісмени роз’яснили порушення правил дорожнього руху, однак їх мало слухали, а більше доводили свою «правоту», – пишуть полісмени.

Один з «групи підтримки» навіть зателефонував на службу 102 та поскаржився на дії охоронців порядку. Зокрема, збрехав, що водія «тримають годину», що не показують номер жетона, а також десятки разів уточняв у диспетчерів, чи правомірно винесено постанову.

«Здавалося б, дрібне порушення, до того ж, постанову можна оскаржити в суді, однак агресивні ковельчани перетворили все на скандал. І таке у нас – щодня», – йдеться у дописі.

«Ставлення до Вас з боку поліцейських напряму залежить від Вашої ж поведінки.

Ніколи не буде так, як було раніше, коли поліцію могли зневажати та принижувати: якщо громадяни хочуть змін і захисту, вони мають починати з поваги до самих себе», – повідомили у прес-службі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Американський коп відразу,якби тільки відкрив рило, наробив-би дірок в голові і цим конфлікт бувби вичерпаний.
Відповісти
не порівнюйте американських поліцейських і українських поліцаїв. дозволили б нашим ... таке робити, то на вулицю страшно було б виходити.
Відповісти
Ковельчани, я з вами, але ви не праві. Порушили, відповідайте. Невідворотність покарання.
Відповісти
Полішук - то діагноз !
Відповісти
Групу підтпимки зібрати і на схід відправити, хай там повимахуються герої недоделані... Я думаю що штани мокрі після першого ж обстрілу будуть...
Відповісти
А чого такий здоровий і сміливий поц,той що в білій футболці, всіх так борзо відправляє в АТО, а сам сидить відсежується в Ковелі і надивившись роликів з ютубу, але не маючи клепала в голові, шось комусь доказує. Покажи приклад і поїдь в АТО...
Відповісти
Поліція просто застяла крутити пацанів. Нащо нам така поліція. Вони тільки можуть спинити старого діда на старому Жигулі і качати йому свої права, а як щось йде не поїхньому то ще підмогу викликають. Сцикуни!!!!
Відповісти
Вони просто о....ші,самі не знають ні..а,а толкають придьяви.Днями зупинили чоловіка,за те що нема брозговиків.Мотивують що буде рушати в задню машину полетить щебінь,машина ,бус,передній привод,виробником не передбачено .Але їм хрен шо докажеш.До слова-тіж самі ,донецькі
Відповісти
От Чмо. З таких, що податків ніколи не платило. Без самоповаги і з стадним інкстинктом. Через таких Україна в вогні!!! Харчується з контрабандних сигарет, чи чогось подібного і сміє ще хавальник відкрити!
Відповісти
Воно ще кричить "Я - українець"... Задрипанець ти, а не українець, таких і на війну послати соромно - біомусор, позор України.
Відповісти
Це не громадяни, це бидло. Звичайні контрабандюги. Пруть сігарєти і на тому живуть. Він навіт не уявляє, як насправді платяться податки.
А врешті - це перешкоджання діям поліції, викликати спецназ, класти мордою в землю і справді перевірити, чи дійсно податки платить?
Відповісти
Останні новини
«Їдь на АТО і там ї*и людей»: у Ковелі порушник ПДР з «групою підтримки» скандалив з патрульними. ВІДЕО
21 вересень, 2018, 19:23