Студенти луцького політеху зможуть паралельно навчатися у Польщі

Студенти луцького політеху зможуть паралельно навчатися у Польщі
21 вересня з робочим візитом до Луцького національного технічного університету завітали представники Люблінського католицького університету Яна Павла ІІ.

Делегація у складі проф. Войцеха Гіжіцькі і доктора Каміля Дебінські зустрілися з ректором Петром Савчуком.

Метою зустрічі було обговорення початку реалізації проекту «Співпраця університетів для підтримки розвитку безпеки і кризового управління Люблінського і Луцького транскордонних регіоні» в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020. Після обговорення усіх деталей підписали Партнерська угода, яка стала стартом для реалізації проекту по обидва боки кордону.

Працівники університету обговорили з проф. Гіжіцькі співпрацю в рамках програми подвійного диплому для студентів Луцького НТУ. Програма дасть змогу студенту паралельно навчатися у двох закладах вищої освіти, по завершенню чого отримати диплом не лише українського, а й міжнародного зразка.

Наразі планують навчання на таких спеціальностях: інженерія матеріалів, екологія і охорона навколишнього середовища, дизайн в архітектурі, міжнародні економічні відносини, менеджмент, економіка, кібербезпека та туризм. Програма навчання у польському університеті триватиме три семестри. Так, перший – вивчання польської мови та обраних предметів з програми; другий і третій – власне навчання та підготовка дипломної роботи.

Люблінський католицький університет, своєю чергою, пропонує здобувачам освіти звільнення від оплати за навчання (у формі стипендії ректора), можливість до-фінансування до проживання в гуртожитку та харчування, безкоштовний підготовчий курс польської мови.

Детальну інформацію про міжнародні можливості в Луцькому НТУ можна дізнатися у відділі міжнародних зв'язків (тел.: +38(0332)74-61-50 E-mail: [email protected]) або на сайті університету: http://lutsk-ntu.com.ua/uk/international-connection.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта, ЛНТУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякую за статтю, дуже добра, може хтось може прокоментувати цю компанію в Луцку:http://imclasses.com, кажуть вони добре навчають
Відповісти
Останні новини
Студенти луцького політеху зможуть паралельно навчатися у Польщі
22 вересень, 2018, 14:05