На Волині дорожчає хліб

На Волині дорожчає хліб
З 1 березня один з хлібзаводів Волині підвищив ціну на окремі сорти своєї продукції. У ціні зросли хліб «Столичний» та батон нарізний, які випікає ТзОВ «Волиньторгхліб».

«Столичний» став дорожчим на 30 копійок, батон - на 15.

Проблему підняла одна з читачок, написавши про це на «Гарячу лінію ВолиньPost».

«Шановна редакціє! Була прикро вражена, коли побачила, що з 1 березня різко подорожчав хліб. Зокрема, столичний з 3.70 до 4 грн, батон нарізний з 3,45 до 3,60 грн. Як розповіла продавчиня хлібного кіоску на Львівській, ціну, напевно, збільшив власник «Волиньторгхліб», оскільки в нього якісь проблеми, вчасно не виплачується зарплата. Гадаю, це суттєве збільшення ціни на хліб, і в цій ситуації потрібно було б розібратися детальніше», - написала читачка Ольга на «Гарячу лінію».

В обласному відділені Антимонопольного комітету України цю інформацію підтвердили та повідомили, що триває перевірка за фактом подорожчання хлібо-булочних виробів.

У відомстві пообіцяли, що про результати ревізії повідомлять читачів ВолиньPost 15 березня.

Директор ТзОВ «Волиньторгхліб» Віталій Бобир повідомив, що з 1 березня подорожчали всі сорти хліба, які виробляє підприємство, крім соціально захищених.

Він розповів, що подорожчання - вимога часу. Мовляв, від початку року збільшилися, для прикладу, вартість енергоносіїв та обсяг мінімальної заробітної плати.

«Електроенергія була гривню, а зараз - півтора. Дизпаливо тепер коштує 10 гривень 20 копійок за літр. Зарплати зросли на 30%. Це рано чи пізно мало статися», - каже хлібопекар.

З його слів, найближчим часом можуть змінити ціну хліба й інші виробники, які постачають продукцію у магазини Луцька.

Також він запевнив, що соціально захищені сорти хліба подорожчання не торкнеться,.

На Володимир-Волинському та Нововолинському хлібкомбінатах ВолиньPost повідомили, що ціни на продукцію поки що не збільшували.

А голова правління Нововолинського комбінату Іраїда Кочулап відзначила, що за виробничими результатами січня-лютого зафіксовано великі збитки, тому нині розглядається можливість підвищення вартості хліба.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
х..ня, аби вотка не падаражала
Відповісти
Піди смоли напийся!
Відповісти
Все правильно. Але чомусь у кіосках Волиньторгхлібу Столичний 4 грн, а, наприклад, в Нашому краї - 3.75. Так що власник щось занадто збільшує ціну.
Відповісти
ДЯКУЄМО!!!
Відповісти
Відчувається покращення з кожним днем-хліб це ще не все впереді жахи нас чекають--буде янек-віталька з азіровим душити народ ще і ногу поставить на груди--це буде геноцид а що ви хотіли це ж висуванці з росії-а вони все роблять на крах країни і в кінці здати в лапи росії нашу незалежну.Впереді чекає нас сценарій демократичної білорусії-бацьки лукашенка.-неугодних по тюрмах.-
Відповісти
королевська підкидає до пенсії учасникам ввв.бойових дій по 1085грн. з умовою якщо ті люди дожили до 85років--це дасіш фансташенс при тім як вік українця складає 65-78років -до пенсії ледь дотягують.але покращення у нас є-з таким віком пенсій не буде.подорожчання інфляція неминучі.доріг нам не треба як є в смотрящого вертоліт-буквально все розсипається все занедбано бюджет роззікрали---ось які тупі в вищих ешалонах.
Відповісти
Так наш царьок сільський Клімчук "Божився", що ціна на хлібо-булочні вироби не підніматиметься, .... що пане, дідусю-нехай би вас взагалі тут не було,,не справдилися і в цей раз ваші "Божіння"?!!!
ТОДІ ДЛЯ ЧОГО ви ТУТ???
Відповісти