Волинянка на «Педан-Притула Шоу» розповіла, чому написала лист Єлизаветі ІІ. ВІДЕО

 Волинянка на «Педан-Притула Шоу» розповіла, чому написала лист Єлизаветі ІІ. ВІДЕО
8-річна ковельчанка Марійка Мовчан, яка пише листи світовим політичним лідерам і отримує від них відповіді, розповіла про своє хобі під час «Педан-Притула Шоу».

Ефір програми відбувся на «Новому каналі» 10 березня.

Марійка розповіла, що ідея писати листи виникла з того, що вона мріяла стати принцесою.

«Я мріяла стати принцесою. І я не вірила, що я не справжня принцеса. Мені показали родичі в інтернеті, і я вирішила їм написати», ‒ зазначила дівчинка.

Перший лист-відповідь Марійка отримала від прем'єр-міністра Португалії Педру Пасуш Коелью. Маленька ковельчанка запевнила, що нічого не просила в політиків, а просто бажала їм щастя і здоров’я.

«Я собі уявляю, я прем’єр-міністр Португалії. Мені кажуть: «Пане прмʼєр, вам лист з України. Він каже: «Що пишуть?» ‒ «Нічого. Щастя-здоровля бажають» ‒ «А щось просять?» ‒ «Нє, там всьо є», ‒ пожартував ведучий шоу Сергій Притула.

Дівчинка розповіла, що має 6 братиків і чотири сестрички. Двоє з братів приїхали з нею на шоу. Ковельчанка зазначила, що вони хочуть стати телеведучими і навіть створили канал «Добрих новин».

На завершення Марійка разом із ведучими написала лист президенту України, в якому привітала його з весною і попросила поїхати в Африку, привезти звідти діток і нагодувати їх хлібом.

Від програми, в свою чергу, дівчинка отримала подарунковий сертифікат на відпочинок у санаторії Криму для себе, двох братиків і батьків.

Нагадаємо, маленьку ковельчанку Марійку Мовчан привітали із новорічними святами Папа Римський Бенедикт ХVІ та англійська королева Єлизавета ІІ, королева Данії Маргрете IІ, канцлер Федеративної Республіки Німеччина –Ангела Меркель.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянка на «Педан-Притула Шоу» розповіла, чому написала лист Єлизаветі ІІ. ВІДЕО
11 березень, 2013, 12:06