Пʼяний водій збив двох дітей і втік. ФОТО

Пʼяний водій збив двох дітей і втік. ФОТО
Двоє дітей постраждали в аварії на Волині. Винуватець пригоди з місця злочину втік.

ДТП трапилася в селі Гірка Полонка Луцького району. Через півтори години правоохоронці знайшли водія, – повідомляють у прес-службі української міліції.

Після огляду місця ДТП міліціонери знайшли лише кілька частин пластмаси від бампера та залишки протитуманної фари. Утім, місцевий чоловік повідомив, що начебто помітив марку автомобіля – Daewoo.

Через півтори години інспекторам вдалося затримати водія, який збив двох дітей і залишив їх просто на узбіччі, не надавши жодної допомоги. Як зʼясувалося згодом, чоловік був пʼяний.

Водієм виявився 48-річний лучанин. Унаслідок того, що не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням, він виїхав за межі проїжджої частини, де збив 16-річну дівчину та 15-річного хлопця. Обох доставили в лікарню.

Водій та автомобіль були затримані і доставлені до районного відділу міліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом» Кримінального кодексу України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За те що був п яний та те що втік з місця пригоди - покарати по повній. Але нехай і дороги роблять. щоб по узбіччях не їздити. Там В Гіркій Полонці дорога на Львів не просто жахлива - вона відсутня...
Відповісти
згоден 100 відсотків - такого мудака по всій строгості
а тих мудаків що крадуть наші гроші а доріг не роблять - ЗА ЯЙЦЯ ВІШАТИ НА ТЕАТРАЛЬНОМУ МАЙДАНІ ((((НЕГОДУЮ
Відповісти