Луцькі муніципали «хочуть грошей» на евакуацію

Луцькі муніципали «хочуть грошей» на евакуацію
У рамках внесення змін до бюджету Луцька департаменту муніципальної варти пропонували виділити 160 тисяч гривень на оплату послуг та робіт з евакуації транспортних засобів.

Про це стало відомо 25 вересня під час засідання постійної комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету.

Так, озвучуючи зміни, директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова озвучила суму у 160 тис грн, яку мали б спрямувати муніципалам на евакуацію транспортних засобів.

Депутатів натомість здивувала така пропозиція – обранці громади висловили думку, що це не зовсім повноваження департаменту. Депутат Павло Данильчук зауважив, що цю суму варто обговорювати окремо від загальних змін.

«Ставте на голосування цю суму окремо», - наполягав Данильчук. Він пропонував не включати вказані кошти у проект рішення, а депутати підтримали цю пропозицію. Мовляв, якщо очільниця департаменту Юлія Сиротинська доповість та пояснить, що це за стаття витрат та чому така сума, її знову можуть включити.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі муніципали «хочуть грошей» на евакуацію
25 вересень, 2018, 12:19