«Луцькі ринки» просять розповісти про гроші

«Луцькі ринки» просять розповісти про гроші
Комунальному підприємству «Луцькі ринки» доручили надати депутатам Луцької міської ради звіт про фінансову діяльність.

Про це йшлося 25 вересня під час засідання постійної комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, фінансів та бюджету.

Під час обговорення проекту змін до бюджету очільниця департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що «Луцькі ринки» просять виділити 460 тисяч гривень.

Однак депутати зауважили, що комунальному підприємству вже неодноразово виділяли кошти, проте досі не побачили звіту. Цікавить обранців громади інформація по залучених коштах.

«Як ми можемо ще виділяти, якщо не знаємо звіт, що заробляє це підприємство?» - зауважив Павло Данильчук. Інші депутати додали, що підприємство надавало розширену інформацію на звернення депутатки Юлії Вусенко.

Тож, зрештою, обранці проголосували за те, аби до завтрашньої сесії підприємство розіслало звіт про фінансову діяльність усім депутатам Луцькради. Опісля вже сесія вирішить, чи виділяти вказану суму для КП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Невєрним курсом ідьотє, таваріщі ! Над горизонтом - небо в клітинку !
Відповісти
ЧОМУ ВІДРАЗУ НЕ ПРОВЕЛИ ІНВЕНТАРИЗАЦІЮ КОНТЕЙНЕРІВ ЧИ ТОРГОВИХ МІСЦЬ, БЕРУТЬСЯ КОШТИ А ВОНИ КЛАДУТЬСЯ В КИШЕНІ НІЯКИХ ОФІЦІЙНИХ КОНТЕЙНЕРІВ 101А, Б, В І Т.Д. НЕМАЄ ПО ДОКУМЕНТАХ, А НА РИНКАХ Є І СПЛАЧУЮТЬ КОШТИ. СКІЛЬКИ ТАМ ТОРГУВАЛО ПРОДАВЦІВ, ЯКІ БУЛИ ОФОРМЛЕНІ В ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ І ОТРИМУВАЛИ ДОПОМОГУ, І ПРАЦЮВАЛИ БЕЗ ОФОРМЛЕННЯ....
Відповісти
Ринки банкрути -це якиісь новий анекдот ,чи як наживаєтесь по повній ,а там хоч трава не рости ?Цим повинна зайнятись податкова і прокуратура .
Відповісти